Dijous 30, novembre 2023
12.4 C
Sant Gervasi
12.4 C
Sarrià
Publicitat

El Sagrat Cor Sarrià celebra la VIII Jornada d’Emprenedoria

La jornada es celebra íntegrament en streaming, fent-la extensiva a altres centres i alumnes de formació professional de Catalunya

Publicat el 23.2.2021 23:49

Educació

El Jardí

Per vuitè any els alumnes de la branca d’Administració i Finances dels Cicles Formatius del Col·legi Sagrat Cor Sarrià organitza aquesta trobada per el dimecres 24 de febrer que permet als alumnes entrar en contacte directe amb persones que, amb la seva il·lusió, les seves ganes i la seva empenta han tirat endavant amb èxit les seves idees i els seus projectes vitals.

Publicitat

Per primera vegada, adaptant-se a la situació actual en la qual ens trobem, la jornada d’enguany es durà a terme de forma on-line. Es celebrarà íntegrament en streaming, fent-la extensiva a altres centres i alumnes de formació professional de Catalunya, que podran segui-la en directe.

Publicitat

L’acte comptarà en aquesta edició amb la presència de:

  • Nacho Perales, creador de l’empresa Frooty-productes ecològics
  • Nacho Vidiri, cofundador de la marca Pompeii
  • Alex Comin i Nuria Retiro, creadors de Perkal
  • Ina Parera, CEO de Patitas Barcelona
  • Roger Oriol, Gamer Ryux
  • Amaya Martorell, xef Amaya-Cocina
  • Jonathan Mengeli, Personal training – Coachzworld
  • Josep Moratal, Servei de Programes i Projectes de Foment dels Ensenyaments Professionals de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta edició posa el seu focus en la forma en la qual les xarxes socials (Instagram en la seva majoria) serveixen de plataforma que aglutina i impulsa projectes emprenedors que fa uns anys tenien més dificultats per donar-se a conèixer. L’altaveu que suposen les xarxes i la capacitat d’arribar a un públic extens i concret a la vegada ha fet sorgir projectes i idees molt innovadores i ha canviat la forma de dirigir-se al consumidor.

Aquestes trobades influeixen d’una manera important en tots els nois i noies que tenen l’oportunitat d’escoltar-los i valorar les seves experiències. Volem que trobin en aquests testimonis un mirall on reflectir-se i una manera d’aconseguir respostes als dubtes específics que els poden sorgir.

Proporcionem als nostres alumnes les eines, recursos i suports necessaris per a que puguin fomentar l’emprenedoria. Escoltar els testimonis de professionals que han sabut veure i utilitzar el potencial de les xarxes socials per implantar les seves idees i impulsar els seus projectes.

La Jornada d’Emprenedoria permet als alumnes trobar recolzament i suport que els ajudi en la visió de projectes presents o futurs a partir d’aquestes experiències professionals, experts i altres emprenedors amb els qui poden establir contacte durant la jornada. El poder comptar amb veus més específiques i experimentades és un valor afegit que ajuda a encaminar els projectes emprenedors que poden sorgir dels nostres alumnes.

És pot participar o seguir la jornada a a través de YoutubeFacebook.

Publicitat

Subscriu-t'hi

Dona suport al periodisme cooperatiu i de proximitatPDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.