Societat
El Jardí
El bar El Tomás de Sarrià, ubicat al cor del barri, concretament al carrer Major de Sarrià cantonada amb el carrer d’Ivorra, és un dels establiments de la ciutat guanyador de la 2ª edició dels premis Barcelona Restauració.
Premi en la categoria ‘Integració en el barri’
Per “ser patrimoni de districte i de la ciutat de Barcelona amb una història de 100 anys” el premi en la categoria ‘Integració en el barri’ ha estat per El Tomás de Sarrià. El local és conegut, sobretot, per les seves patates braves, i per ser ara un establiment centenari que l’ha convertit en tota una institució sarrianenca i també barcelonina. Un exemple, com argumenta el jurat dels premis, de la bona integració al barri d’un establiment comercial, dedicat a la restauració.
Uns premis que reconeixen qualitat, servei i evolució del negoci
Els premis Barcelona Restauració són un reconeixement i també una iniciativa en benefici de la promoció dels restaurant d’arreu dels barris de Barcelona, tal com assenyala el regidor de Turisme, Comerç i Mercats, Agustí Colom. Un total de 30 candidatures d’establiments de tots els districtes de la ciutat han estat finalistes en aquesta segona edició. El lliurament dels premis als tres restaurants guanyadors (‘El Tomás de Sarrià’ premi Integració en el barri; ‘Granja Elena’, premi Qualitat gastronòmica -Sants-Monjtuïc-, i ‘En Ville’, premi Local notori o innovador -Ciutat Vella-) ha tingut lloc aquest dilluns 18 de febrer a la seu de l’antiga fàbrica Damm, conduït pel cuiner i presentador de TV3 Marc Ribas.
Finalment, el jurat de l’edició d’aquest any ha decidit per unanimitat atorgar un reconeixement a un restaurant amb més de 100 anys d’història, ‘Can Recasens’, del districte de Sant Martí.