21.2 C
Sant Gervasi
| Dissabte 02 de juliol de 2022 |
Publicitat

Es llança la campanya #TrobemNos

Publicitat

Notícies de Sant Gervasi

Des de la CUP Sarrià-Sant Gervasi, aposten per generar espais de trobada per fer front a les necessitats del veïnat de forma col·lectiva. Reproduïm el comunicat:

A Sarrià-Sant Gervasi som moltes les persones i col·lectius que fa temps que treballem per recuperar els carrers, espais i equipaments per a l’ús del veïnat. Volem barris de i per a la gent. Des de l’experiència dels CDRs fins a la trajectòria llarga d’entitats i projectes transformadors i comunitaris al districte, hem trobat a faltar històricament espais de trobada, de contacte. Per això ara volem obrir espais comuns per posar sobre la taula alguns temes que ens preocupen:

• Volem que els carrers siguin de la gent, i no dels vehicles.
• Volem una mobilitat sostenible, que aposti per fer que els nostres carrers deixin de ser autopistes.
• Volem uns serveis públics propers i accessibles al veïnat.
• I sobretot, volem prendre la paraula, volem participar de tots els espais en què ens impliquem, volem que els nostres barris siguin llocs on poder vehicular el teixit social i cultural de la gent que en formem part.

Per tot això apostem per debatre i decidir col·lectivament com volem gestionar els nostres espais comunitaris, carrers i places, equipaments públics… Volem trobar-nos per col·lectivitzar les nostres necessitats com a veïnes d’uns barris que cada dia estan més lluny de ser uns barris de la gent que hi viu. Volem generar espais que ens permetin governar-nos.

Publicitat

Apostem doncs per recollir aquelles demandes que el que veïnat fa anys que exigeix, generant nous espais i equipaments públics gestionats per les mateixes veïnes i més places i carrers peatonalitzats i pacificats per a l’ús del veïnat. A més caldrà treballar per generar mecanismes d’accés i del seu ús que siguin accessibles i facilitadors per a la generació de nous paradigmes de participació social.

 

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.