Publicitat
spot_img

Concurs de Cuina Little Chef

Publicat el 8.11.2016 16:30

Notícies de Sant Gervasi

Merche Crespo

pequerecetaEl passat dissabte, 5 de novembre, es va celebrar al Col·legi Canigó de Barcelona la 3 ª edició del concurs Little Chef Canigó en el que més de 80 nenes i nens, des de P3 fins a 1er. de Primària, van elaborar senzilles receptes de cuina. La finalitat del concurs, que també es celebra en altres col.legis de la resta del país, és promocionar els hàbits saludables entre els petits i les seves famílies, utilitzar productes de proximitat, fomentar la creativitat i la diversió en família.

Els participants van distribuir-se en dues categories: Little Chef XS: nens i nenes de P3 i P4 i Little Chef S: P5 i 1er. de Primària i tots van rebre un diploma acreditatiu, a més d’un kit format per un devantal, un barret de cuiner i altres sorpreses. Finalment es van lluirar 3 premis per categoria, després de que el jurat escollís els guanyadors.

Publicitat

Segons les bases del concurs, els participants havien de realitzar una recepta a escollir entre un postre: galetes decorades, broquetas de fruites o pastissos, o un berenar, com sandvitxos o canapès. El concurs va ser presencial i cada participant va elaborar la seva propia recepta en un temps màxim de 20 minuts.

El jurat va estar format per persones relacionades amb el món de la gastronomia i la restauració com Miguel Balcells, de “El guardián de los sabores” i influencer gastronòmic, Eva G. Hausmann, Chef assessora i estilista gastronòmica, el Chef Joan Domènech, del restaurant japonès Nomo de Barcelona, el Chef Alfonso Tomassoni, del Restaurant Braserie Flo, i en la actualitat Chef executiu del Grupo Cuttings i Guzmán Gastronomía, i per últim, per Marta Queralt, directora de la Escola de Cuina Montserrat Seguí.

jurado4Els membres del jurat van avaluar les receptes en funció d’aspectes com la creativitat, la presentació i el seu sabor i van quedar sorpressos al veure als petits chefs participants preparant plats amb ingredients saludables i molt variats (fruites, verdures, etc.)

Al chef Alfonso Tomassoni li va cridar la atenció la perfecció amb que van treballar els nens de 3 anys, els més petits, i la chef Eva G. Hausmann estava satisfeta al comprovar que els nens són molt conscients del què és “menjar saludable”.

Ha estat una jornada familiar divertida i colaborativa en la que ha participat tota la comunitat educativa del Col.legi Canigó, ja que les alumnes més grans han fet d’ hostesses, i els pares i mares dels alumnes participants han col.laborat en la elaboració dels plats dels nens.

Esperem que la 4ª edició Little Chef Canigó esdevingui també un éxit.

spot_img
spot_img
[adrotate banner="28"]

Notícies relacionades

Neix la Copa Sarrià, un torneig per fer barri a través del futbol

Organitzada per exalumnes del Sant Ignasi, comptarà amb la participació de vuit equips masculins de Sarrià-Sant Gervasi i espera ser un espai de trobada per a tot el veïnat

El Jardí 119, juliol de 2025

https://diarieljardi.cat/wp-content/uploads/2025/06/El_Jardi_119_Juliol25_ok.pdf

El Jardí 118, juny de 2025

https://diarieljardi.cat/wp-content/uploads/2025/06/El-Jardi_118_Juny25_ok.pdf

El Jardí 116, abril de 2025

https://diarieljardi.cat/wp-content/uploads/2025/06/El_Jardi_116_Abril25.pdf
spot_img

Retrat del carrer Saragossa a través de les seves botigues als anys 30

El clàssic colmado petit i atapeït; la farmàcia amb els bolados, el sucre candi i els remeis casolans; o la lleteria, amb els matons i les merengues, la bravada de vaca, el munt d’estris per servir la llet i la imatge de la quitxalla fent giravoltar la lletera plena pel carrer

Nadal, un temps per cuidar i empatitzar

Un gest senzill, com una mà que acompanya, una mirada amable o simplement una veu coneguda, pot proporcionar més calma que qualsevol rutina formal a les persones amb malalties neurodegeneratives

El cas de Rosario Endrinal o la pobresa amb rostre femení

El Sindicat d’Habitatge de Cassoles, Arran i l’Assemblea de Joves de Sarrià han commemorat el vintè aniversari de l’assassinat i n’han assenyalat l’aporofòbia institucional com a principal responsable

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí