10.7 C
Sant Gervasi
| Dijous 01 de desembre de 2022 |
Publicitat

Estudiants de Salesians desenvolupen una aplicació per apropar la robòtica industrial als nens

Han desenvolupat una aplicació per a un braç robotitzat dispensador de monedes de xocolata que busca aproximar la robòtica als més petits

Publicitat

La Mirada Jove

El Jardí

Estudiants de Formació Professional de Salesians Sarrià han desenvolupat una aplicació per a un braç robotitzat dispensador de monedes de xocolata que busca aproximar la robòtica als més petits. Aquest projecte, que s’ha treballat durant els últims sis mesos, compta amb un sistema Bluetooth a través d’un control remot que es gestiona des d’una tauleta.

Publicitat

El disseny d’aquest sistema s’ha desenvolupat com a pràctica del mòdul de projectes d’innovació del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Automatització i Robòtica Industrial del centre de Barcelona. Aquestes classes tenen per objectiu desenvolupar projectes reals per a fomentar la capacitat dels estudiants de treballar en equip, solucionar els reptes de la indústria basat en la investigació i fomentar la seva participació en projectes reals.

Publicitat

El robot s’ha dissenyat per a facilitar l’ús i la interacció de qualsevol usuari i, per això, s’ha desenvolupat un sistema d’ús molt senzill. El braç robotitzat detecta el jugador gràcies a un sensor de presència i realitza un moviment ràpid en forma de tres possibles figures geomètriques a l’atzar que es projecten sobre una base blanca amb l’ajuda d’un punter làser.

Després de la realització d’aquesta acció per part del robot, a la tauleta apareixen les tres possibles solucions, entre les quals el jugador ha d’encertar la correcta. Si l’endevina, el robot dispensa una moneda de xocolata a l’usuari; si falla, l’indica la resposta correcta i el convida a marxar.

 

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.