22.9 C
Sant Gervasi
| Dilluns 04 de juliol de 2022 |
Publicitat

Josep Bou, l’home que va aprendre a servir en època militar

Vil·la Florida acull la presentació de 'Barcelona es España', on es desgrana la trajectòria del cap de llista popular a les eleccions municipals de Barcelona

Publicitat
Marta Trius Chassaigne
Marta Trius Chassaigne
Periodista especialitzada en temes culturals i de voluntariat social. He treballat com a responsable de comunicació corporativa a empreses com Larousse editorial i Henkel Ibèrica. Així com a premsa turística i de viatges (Editur) i en agències de comunicació (BPMO Edigrup i premsa Intercomarcal). Col·laboro com a voluntària en temes de comunicació i d'altres, amb diverses entitats socials sense ànim de lucre.

Política

Marta Trius

Barcelona es España no és només el títol del llibre en el qual Sergio Hidalgo desgrana la trajectòria vital, política i empresarial de Josep Bou, sinó també el clar reflex de les idees d’un home que creu que és necessari actuar per a acabar amb el separatisme social que hi ha a Catalunya. Així ho constatem els que vam estar a la presentació del llibre el 16 d’abril en el Centre Cívic Vil·la Florida, on Hidalgo i la periodista Cristina Seguí van conversar amb Josep Bou, el candidat a l’alcaldia de Barcelona pel PP.

La forta ideologia de Josep Bou es remunta a la seva època de militar durant la qual va aprendre no només a treballar sinó sobretot a servir, per això aposta per la llibertat i té clar que cal apostar pel progrés d’Espanya: “Jo sóc un home de lleialtats i estic aquí perquè Pablo Casado així ho va voler”, va dir, mentre que va defensar que cal unir la nació a allò  social i va assegurar que el PP, el que ha de fer, és posar “una catifa vermella” a tots els inversors i empresaris perquè puguin donar feina.

El PSOE, el gran problema

Publicitat

Fent referència a possibles pactes amb altres partits polítics, Bou va ser molt clar en afirmar que el PSOE és el gran problema dels espanyols i que el PP parlarà amb Ciutadans i VOX si és necessari, perquè “cal pactar per a solucionar les coses i fer que es compleixin les lleis”.

Els assistents a la presentació del llibre van aplaudir les paraules de Josep Bou i no van passar per alt la seva defensa del constitucionalisme. En aquesta línia Bou va recalcar: “El que s’ha fet a Catalunya és un acte criminal, el nacionalisme ha expandit l’odi i això és terrible. Des del poder s’ha enfrontat als catalans i caldrà actuar amb les lleis a la mà perquè sinó Catalunya desapareixerà”.

Publicitat

Al final de l’acte Cristina Seguí va posar sobre la taula el tema de l’assetjament que han viscut les forces de seguretat i tots aquells que no estan a favor del separatisme, i Bou no va dubtar en afirmar que s’ha sofert “un atemptat a la democràcia”, mentre que es va mostrar parcialment crític amb l’actuació duta a terme per Mariano Rajoy.

Per a concloure la seva intervenció Bou va emfatitzar la idea que Catalunya és Espanya i per tant Barcelona és Espanya: “Des del PP farem el camí que cal fer perquè Catalunya surti afavorida. Hem d’emocionar a Catalunya a Espanya i a Espanya a Catalunya”. Un repte en el qual sens dubte posarà tot la seva obstinació aquest home d’idees clares i energia desbordant.

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.