29.6 C
Sant Gervasi
| Dilluns 04 de juliol de 2022 |
Publicitat

Junts força que el Districte hagi de comparèixer per explicar la nova situació pressupostària

Pol Lliró demana que hi siguin convocats tots els grups polítics, associacions de veïns i entitats del districte

Publicitat
Carme Rocamora
Carme Rocamora
El primer dia de classe a la UAB em van preguntar perquè volia ser periodista. Suposo que per aquell ideal d’intentar donar veu a aquells que els hi han tret, o bé perquè són ignorats, o bé perquè no se’ls sent prou. He tingut la sort de practicar-ho, amb més o menys destresa, aprenent a mitjans com La Vanguardia o Europa Press. Actualment, treballo com a redactora de política a ElNacional.cat. Però sobretot aprenc a El Jardí, el diari que m’ha mostrat que cadascuna de les coses que passen als barris, per petita que sigui, mereix ser explicada.

Política

Carme Rocamora

El Consell Plenari del Districte celebrat aquest dijous ha aprovat per unanimitat una proposició presentada per Junts que reclama que el Govern municipal de Sarrià – Sant Gervasi organitzi abans del Consell Plenari del mes de març una sessió informativa on hi siguin convocats tots els grups polítics, associacions de veïns i entitats del districte per informar sobre la nova situació pressupostària i quins efectes tindrà la nova situació sobre les activitats i inversions previstes.

El conseller portaveu, Pol Lliró, ha demanat saber quina és la situació que quedarà tenint en compte les modificacions derivades per la pandèmia, i així esclarir que passarà amb projectes com la biblioteca de Sarrià, la reforma del carrer Balmes, o com donar ús a més de 10 espais municipals inutilitzats.

Publicitat

“Tenint en compte que les previsions no són optimistes”, demana que el Govern es pugui explicar i tots poder conéixer amb la màxima transparència la situació real del districte.

El Govern ha dit que tota la política vindrà condicionada per la situació de la pandèmia a tot Barcelona, on hi haurà una “retallada generalitzada” però que accepta haver d’explicar-se sobre la situació.

Publicitat

 

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.