Publicitat

L’AEE de l’Institut Montserrat inicia els campus de futbol sala i voleibol amb més de 350 participants

Fomentar la pràctica esportiva i treballar competències i valors com la cooperació, la solidaritat i la tolerància són l’objectiu principal de l’activitat

Publicitat

Esports

El Jardí

Més de 350 nois i noies participaran aquest estiu dels campus de tecnificació Olímpia que tenen lloc al poliesportiu Creueta del Coll de Barcelona organitzat per l’entitat Associació Esportiva Escolar Institut Montserrat.

Publicitat

En el campus Olímpia de futbol sala, que s’ha convertit en un dels referents de tecnificació d’aquest esport al barri de la Creueta, s’espera que hi participin 150 nens i nenes, en torns d’una setmana. Mentre que en el de voleibol, que també se celebra dins de les mateixes dates i també per torns d’una setmana hi participaran més de 220 joves. Ambdós està previst doncs, que després de cinc setmanes, acabin el 30 de juliol i comptin amb un total de 350 participants.

Campus Olímpia de l’AEE Institut Montserrat
Publicitat

A més de les activitats específiques pensades per la millora de cada un dels esports i les relacionades amb aquests, des de l’organització s’aposta per treballar a través de la pràctica esportiva competències i valors com les relacions socials, la cooperació, la solidaritat i la tolerància. Així com per fomentar la responsabilitat, la capacitat d’esforç i hàbits d’higiene i salut, entre d’altres.

Les activitats, que es duen a terme de dilluns a divendres, comencen a les 9.00 hores i s’allarguen fins a les 13.30 hores. Les famílies també disposen de l’opció de menjador amb la qual cosa la jornada es pot allargar fins a les 17.00 hores. A més, dos dies a la setmana els participants gaudeixen d’activitats aquàtiques i d’una sortida setmanal a scapes rooms, escoles de skate o a l’Illa Fantasia, entre d’altres.

Campus Olímpia de l’AEE Institut Montserrat

Tant el campus de futbol sala com el de voleibol es van començar a realitzar el 2017 i s’han celebrat ininterrompudament des de llavors malgrat la pandèmia. Estan organitzats per l’Associació Esportiva Escolar Institut Montserrat en el marc de la campanya d’estiu dels Campus Olímpia de l’Ajuntament de Barcelona.

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

No hi ha articles per mostrar