24.3 C
Sant Gervasi
| Divendres 24 de setembre de 2021 |
Publicitat

L’AV del Putxet vol pacificar Ballester eliminant els aparcaments

A través d'una carta han contestat a la plataforma Pacifiquem Ballester que està molesta perquè l'associació no comparteix totes les seves reivindicacions

Publicitat
Publicitat
Carme Rocamora
Cadascuna de les coses que passen als barris, per petita que sigui, mereix ser explicada

Notícies del Putxet

Sergi Alemany

Després que el mes de desembre la plataforma Pacifiquem Ballester es queixés que l’Associació de Veïns del Putxet discrepava amb algunes de les seves propostes, ara l’associació ha escrit una carta de reposta on explica la seva aposta.

En l’escrit, signat pel seu president, Francesc Ribera, l’associació es dirigeix directament a Pacifiquem Ballester per dir-los que “advoquen des de sempre per la pacificació del carrer.” Ara bé, reconeixen que no comparteixen la proposta de la plataforma d’invertir total o parcialment el sentit de la circulació del carrer. Exposen que perjudicaria la mobilitat veïnal a l’interior d’un barri on el 40% dels vehicles que hi circulen són residents o treballen a la zona, segons dades de l’Ajuntament. També diuen que traslladar els problemes de Ballester a un altre carrer no solucionaria el conflicte sinó que agreujaria encara més la mobilitat al barri. Una proposta, la de Pacifiquem Ballester, que segons destaca l’associació en aquesta carta, tampoc compartirien alguns membres de la pròpìa plataforma.

Amb tot, l’associació explica que seguirà treballant amb la remodelació total del carrer Ballester com un tema prioritari i amb el major consens possible entre els veïns. Per aquest motiu, presenta en la carta les següents possibles mesures a dur a terme:

  • Prescindir dels aparcaments
  • Ampliació de voreres, amb nova il·luminació, vegetació i mobiliari urbà adequat
  • Un sol carril de circulació
  • Elevació de la vorera en els accessos i encreuaments
  • Crear una calçada de plataforma única en l’entorn de la Casa Tosquella fins a la sortida a la ronda General Mitre
  • Limitació del trànsit rodat dels vehicles pesats i camionetes
  • Limitació de la velocitat de circulació, indicat de manera fefaent

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu? Fes-te subscriptor per només 5€ al mes i passa a formar part de la comunitat El Jardí. Entre tots garantirem el futur de la publicació!

Fes-te subscriptor

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu? Fes-te subscriptor per només 5€ al mes i passa a formar part de la comunitat El Jardí

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.