26.1 C
Sant Gervasi
| Dimecres 29 de juny de 2022 |
Publicitat

L’EUSS Enginyeria obre les portes a nous estudiants

El centre de Sarrià té 27 anys d'experiència i ofereix més de cinc graus en enginyeria

Publicitat

Educació

EUSS

Les enginyeries industrials es postulen entre les cinc professions amb més demanda laboral en els pròxims anys. A Sarrià, l’Escola Universitària Salesiana n’ofereix diferents graus i el proper 21 de juny farà una jornada de portes obertes. “Conèixer de primera mà què és l’enginyeria és de molta ajuda per desvetllar la vocació” explica el director de l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS), Andreu Moreno.

L’objectiu de la jornada del 21 de juny, un dimecres, és mostrar les instal·lacions, conèixer l’experiència de l’alumnat i conversar en primera persona amb l’equip docent del centre. L’obertura de portes del centre serà a partir de les 18 h de la tarda, i la trobada es dividrà en dues parts: una visita als laboratoris i la resta d’instal·lacions universitàries, on les persones participants podran conèixer de primera mà les activitats formatives que s’hi desenvolupen, i una sessió informativa, a partir de dos quarts de vuit del vespre.

Publicitat

L’oferta de feina a l’Estat espanyol segueix creixent despré de la pandèmia. Ho ha fet un 44,7% el 2021, segons l’informe Infoempleo d’Adecco. “El nostre teixit industrial requereix professionals d’enginyeria” destaca Moreno. L’EUSS suma prop de tres dècades d’experiència (27 anys) i per les seves aules hi han passat més de 2.000 enginyers i enginyeres, la majoria dels quals tenen feina, segons l’últim Informe d’Inserció Laboral EUSS 2020-2021.

L’Escola Universitària Salesiana de Sarrià oferta els graus en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica, Enginyeria Mecànica, Enginyeria en Organització Industrial, Enginyeria en Energies Renovables i Eficiència Energètica, Enginyeria en Automoció i la doble titulació en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica i Enginyeria Mecànica. Aquest curs 2022-2023 s’estrenarà un nou laboratori pel grau d’Enginyeria en Automoció

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.