29.2 C
Sant Gervasi
| Dissabte 13 d'agost de 2022 |
Publicitat

L’Hospital Plató aposta per les energies renovables

S’instal·len 90 m2 de plaques solars per reduir les emissions de CO2 i la factura elèctrica de l’hospital

Publicitat

Salut

El Jardí

L’Hospital Plató aposta per les energies renovables, a través de l’autoconsum fotovoltaic. Amb aquesta iniciativa, sorgida de forma conjunta des de la Direcció del centre hospitalari i la Comissió de Protecció Ambiental, podrà reduir un 20% les emissions de CO2 a les instal·lacions de Plató II (carrer Copèrnic 61-63).

L’hospital treballa per adaptar-se als impactes del canvi climàtic, mitjançant una energia segura, sostenible i respectuosa amb el medi ambient. Per aquest motiu, des d’aquest mes de juny l’Hospital Plató compta amb una superfície de 90m2 d’instal·lació fotovoltaica de 20 kW, amb connexió a la xarxa elèctrica del centre. Concretament s’ha situat en el terrat de Plató II.

Publicitat

Amb l’aprovació del Reial Decret 244/2019 que estableix les condicions administratives, tècniques i econòmiques per a les modalitats d’autoconsum d’energia elèctrica, a l’Hospital Plató se li obra una oportunitat per reduir les despeses de la seva factura elèctrica i contribuir a la lluita contra el canvi climàtic.

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.