Sarrià
Publicitat

Muguruza conquereix Wimbledon

Publicat el 17.7.2017 9:15

La jugadora del Club Tennis Barcino, Garbiñe Muguruza, va guanyar el dissabte 15 de juliol el torneig de Wimbledon. Muguruza s’imposà a Venus Williams per 7-6 i 6-0 i es va proclamar campiona d’aquest prestigiós torneig de Grand Slam.

El Club Tennis Barcino va convida el dissabte a tots els socis i mitjans de comunicació a donar suport a la jugadora Garbiñe Muguruza en la que era la seva segona final al torneig londinenc de Wimbledon. Va jugar amb el tenis més complet que ha ofert mai. Un joc que no ha perdut ni una gota de l’agressivitat i la potència que sempre l’ha caracteritzat, però al qual ha sumat una dosi de paciència i capacitat defensiva que, ara mateix, és molt difícil de contrarestar.

La jugadora del Club Tennis Barcino des del 2003, després d’aquest triomf, ocupa la posició 4 al rànquing mundial de tennis, dins del top-10 de l’elit mundial.