11 C
Sant Gervasi
| Dilluns 28 de novembre de 2022 |
Publicitat

Navalón (PSC): “El nou pressupost impactarà de manera directa al districte”

"El pressupost de Barcelona pel 2023 permetrà finalitzar les obres del nou equipament de la plaça de Sarrià"

Publicitat

Opinió

Blas Navalón (PSC)

Des del Govern municipal hem presentat una proposta pressupostària per al 2023 que prioritza la reactivació econòmica, i que sobretot vol atendre les necessitats bàsiques de la ciutadania, combatre l’emergència social i continuar la transformació verda de la ciutat. Amb un creixement previst del 5,6% i que arriba als 3.595,9M€, suposa un nou màxim històric en els comptes municipals, una xifra mai assolida abans.

Publicitat

Destaquem que les polítiques que s’enduen més despesa corrent són Serveis Socials i Promoció Social amb uns 408M€, serveis i millora de l’espai públic (recollida, neteja, clavegueram…) amb 403M€, i, en tercer lloc, la política de seguretat i mobilitat ciutadana, que rebrà més de 370M€.

Publicitat

En l’àmbit de la seguretat, s’acompanya el desplegament de fins a 1.000 noves places de Guàrdia Urbana que permetran arribar als 3.500 agents desplegats a la ciutat la xifra més alta de la història per a reforçar les polítiques de convivència, prevenció, proximitat i seguretat, amb la incorporació d’un 40% de dones en les noves promocions.

Pel que fa a les taxes, i en la línia de donar suport als sectors productius, es manté també la bonificació de la taxa de terrasses en un 75%, mesura necessària per continuar ajudant els restauradors de la ciutat. També un any més, es mantenen congelats tots els impostos i taxes.

Al nostre districte, aquest pressupost impactarà de manera directa, permetent finalitzar les obres del nou equipament (Biblioteca + Oficina d’Atenció Ciutadana) de la plaça de Sarrià, posar en funcionament el bus a demanda de Sant Gervasi i el Farró, i fer una gran actuació d’asfaltatge als barris de muntanya. A banda, també es faran altres actuacions de manteniment a voreres i espais públics de Sarrià-Sant Gervasi.

També ens permetrà preparar importants actuacions futures al districte, com són la redacció d’alguns projectes, com el de l’equipament de Casa Tosquella, dels Jardins Oriol Martorell i d’un segon pla d’asfaltatge a barris de muntanya.

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.