17 C
Sant Gervasi
| Dijous 13 de maig de 2021 |
[adrotate group="3"]

Nou carril bus a la Travessera de Gràcia, entre Balmes i Santaló

Notícies de Sant Gervasi

El jardí

En el marc de les actuacions necessàries a la via pública per fer possible el desplegament de la Nova Xarxa de Bus, destaca la implantació d’un nou carril bus a la Travessera de Gràcia, entre els carrers Balmes i Santaló, en sentit Llobregat, i per tant, en contra direcció al sentit actual de la via. Aquesta nova infraestructura ha de permetre un millor funcionament dels autobusos de les línies 27 i de la nova D40, escurçant el recorregut d’una manera molt significativa.

Per materialitzar aquest nou carril bus també es reordenarà la vialitat i els usos de la calçada existents. Així, el nou carril bus ocuparà el costat muntanya de la Travessera, desplaçant al costat mar l’actual cordó d’aparcament i deixant el carril bus actual en segona posició. L’actuació es completarà amb la corresponent obra de semaforització, mobiliari urbà i col·locació de noves parades i petites adaptacions de l’urbanització.

Els treballs previs ja s’han iniciat i està previst executar el gruix de les obres entre els dies 2 i 5 de novembre (tasques de fresat i nova senyalització horitzontal i vertical). Mentre es realitzin, aquest tram de la Travessera comptarà com a mínim amb un carril de circulació operatiu en el sentit actual (Besòs).

La línia D40 serà de les més llargues de Barcelona. Travessa la part sud de Sant Gervasi.

Fes-te subscriptor

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu? Fes-te subscriptor per només 5€ al mes i passa a formar part de la comunitat El Jardí

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here