25 C
Sant Gervasi
| Divendres 01 de juliol de 2022 |
Publicitat

Nou carril bus a la Travessera de Gràcia, entre Balmes i Santaló

Publicitat

Notícies de Sant Gervasi

El jardí

En el marc de les actuacions necessàries a la via pública per fer possible el desplegament de la Nova Xarxa de Bus, destaca la implantació d’un nou carril bus a la Travessera de Gràcia, entre els carrers Balmes i Santaló, en sentit Llobregat, i per tant, en contra direcció al sentit actual de la via. Aquesta nova infraestructura ha de permetre un millor funcionament dels autobusos de les línies 27 i de la nova D40, escurçant el recorregut d’una manera molt significativa.

Per materialitzar aquest nou carril bus també es reordenarà la vialitat i els usos de la calçada existents. Així, el nou carril bus ocuparà el costat muntanya de la Travessera, desplaçant al costat mar l’actual cordó d’aparcament i deixant el carril bus actual en segona posició. L’actuació es completarà amb la corresponent obra de semaforització, mobiliari urbà i col·locació de noves parades i petites adaptacions de l’urbanització.

Els treballs previs ja s’han iniciat i està previst executar el gruix de les obres entre els dies 2 i 5 de novembre (tasques de fresat i nova senyalització horitzontal i vertical). Mentre es realitzin, aquest tram de la Travessera comptarà com a mínim amb un carril de circulació operatiu en el sentit actual (Besòs).

La línia D40 serà de les més llargues de Barcelona. Travessa la part sud de Sant Gervasi.

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.