Publicitat

Nou punt per fer proves PCR al veïnat de Sarrià, Tres Torres, Vallvidrera i les Planes

El nou punt, a l'Escola Industrial, es destina a les persones que siguin contacte d'algú positiu però que no presenten símptomes de covid

Publicitat

Societat

El Jardí

A partir d’aquest dimecres 7 de juliol el veïnat de Sarrià, les Tres Torres, Vallvidrera i les Planes disposarà d’un nou punt per fer PCR destinat a les persones que siguin contacte d’algú que és positiu, però que no presenten símptomes de covid: és a dir, contactes estrets asimptomàtics.

Publicitat

L’horari d’aquest nou punt serà de 8 a 15 hores a l’edifici 21 de l’Escola Industrial de Barcelona, entrant pel carrer Rosselló 121. Per accedir-hi s’ha de contactar amb el CAP Sarrià el dia abans. Els assistents hauran d’anar-hi en dejú de mínim dues hores perquè es recull mostra salival en lloc de la frotis nasal.

Publicitat

La capacitat d’aquest nou espai és de fins a 1.500 persones al dia, i ha estat possible mitjançant la coordinació del Consorci Sanitari de Barcelona amb els agents sanitaris d’Atenció Primària del territori i la participació de l’Hospital Sant Joan de Déu i la Diputació de Barcelona.

Aquest centre s’ha habilitat amb motiu de la cinquena onada que s’està produint arreu, i s’estan organitzant espais com aquest a tota la ciutat per centralitzar l’atenció dels contactes asimptomàtics i descongestionar els CAP.

El resultat de la PCR que realitza Sant Joan de Déu amb la mostra salival s’adjuntarà a “La Meva Salut” i es podrà consultar en 24 hores. Els contactes hauran de guardar confinament 10 dies indistintament del resultat de la PCR.

En canvi, les persones que han estat contacte d’algú positiu i estan correctament vacunades (1 o 2 dosis segons vacuna, que faci més de dues setmanes de la vacunació), no s’han de fer cap prova ni han de fer confinament.

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

No hi ha articles per mostrar