14.1 C
Sant Gervasi
| Dimarts 29 de novembre de 2022 |
Publicitat

Nou showroom de Peter & Wolf BCN per veure i tocar teixits especials

En Marco i en Miguel han dissenyat i confeccionat les seves bosses i motxilles al seu taller del carrer Bertran, 1-3

Publicitat

Economia

El Jardí

Durant els últims quatre anys Peter & Wolf BCN ha dissenyat i confeccionat les seves bosses i motxilles al seu taller del carrer Bertran, 1-3 de Barcelona. Ara, tant els clients de la marca com aquells que la coneixen per primera vegada, tenen l’oportunitat de veure in situ les diverses creacions de Marco A. Cárdenas en el seu nou showroom.

Teixits especials que necessiten ser vistos i tocats

Publicitat

“A Peter & Wolf BCN estem cada vegada més convençuts que, com que els teixits amb què treballem són ben especials, no sempre és fàcil apreciar la qualitat i els detalls deles nostres bosses i motxilles”, assenyala el Marco, i afegeix “Per exemple, molta gent creu que el nostre teixit tècnic 3D és neoprè, i és gairebé l’oposat: el nostre teixit 3D és transpirable, lleuger, resistent i rentable, i per això les nostres peces són pràctiques i originals”.

Publicitat

A més d’aquest teixit, Peter & Wolf BCN utilitza actualment altres teixits singulars, com el teixit nàutic Seatec, utilitzat en el mobiliari d’exterior dels vaixells, i que és impermeable, resistent als raigs UV de el sol i al salnitre; el d’entapissat de seient de moto, també impermeable i molt resistent; o, fins i tot, el Seaqual, un teixit fabricat amb plàstics marins i terrestres reciclats, resistent i repel·lent a l’aigua gràcies a un tractament exterior de Teflon.

La botiga de Peter & Wolf, al carrer Bertran ©Peter & Wolf,

Showroom per veure, tocar, comprar… i fins i tot fer encàrrecs personalitzats

A principis de juny, el Marco i el Miguel van condicionar la planta baixa del seu taller per crear un espai on experimentar de primera mà les seves creacions. A més, ofereixen la possibilitat d’escollir algun dels molts colors disponibles i poder personalitzar una bossa o motxilla al gust del consumidor.

En el mateix showroom del c/ Bertran, 1-3 de Sant Gervasi, es poden comprar articles, tot i que, si es prefereix, després visitar-lo és possible adquirir-los a la seva web o a qualsevol de les botigues on són presents (consultar a la pàgina home). L’horari del showroom és de 9 a 13.30 h i de 15:30 a 18:30 h.

Miguel i Marco, els fundadors de Peter & Wolf ©Peter & Wolf,

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.