21.2 C
Sant Gervasi
| Dissabte 02 de juliol de 2022 |
Publicitat

Oberta la convocatòria del Docs Cooperants per fomentar la creació de documentals

Fins al 7 de novembre es poden presentar avantprojectes de documentals sobre cooperació, associacionisme, participació i/o voluntariat

Publicitat

La Mirada Jove

El Jardí

La convocatòria del Concurs Docs Cooperants 2021 ja és oberta. Gestionat per l’Espai Jove Casa Sagnier amb la col·laboració del Districte de Sarrià-Sant Gervasi i l’Ajuntament de Barcelona, és un concurs de projectes per la creació de documentals sobre cooperació, associacionisme, participació i/o voluntariat.

El concurs té com a finalitat donar suport a projectes audiovisuals a escala local que tinguin com a objectiu fer visible la tasca dels joves en la millora del seu entorn a través de les temàtiques citades relacionades amb la participació.

Publicitat

Es donarà suport a dos projectes audiovisuals, ja sigui en format de col·lectiu o associació, que contribueixin al creixement personal i col·lectiu a través del desenvolupament d’accions pensades, dissenyades i implementades pels propis joves, contextualitzades en aquestes temàtiques, sempre com resposta a les seves inquietuds i interessos.

A diferència d’altres certàmens, Docs Cooperants no premia una obra audiovisual acabada, sinó el seu avantprojecte. La dotació econòmica dels premis és destinada a la realització del projecte. En aquest sentit, el primer premi és de 2.000 € i el segon premi de 1.000€.

Publicitat

Al concurs s’hi poden presentar projectes proposats tant per persones físiques que resideixin en territori espanyol, col·lectius de persones físiques o entitats sense ànim de lucre (associacions i fundacions) amb seu a Catalunya. També s’accepten propostes de projectes presentats per col·lectius a l’empara d’entitats socials. Com a mínim la meitat de les persones participants hauran de tenir edats compreses entre els 14 anys i els 29 anys.

Els projectes presentats hauran de tenir el suport i autorització d’una entitat, associació o fundació de cooperació i/o voluntariat sense ànim de lucre promotora que autoritzi i doni suport per la presentació del projecte del documental i per la seva realització i seguiment.

La data límit d’entrega de projectes és el divendres 7 de novembre, i el lliurament de premis dia 19.

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.