25.6 C
Sant Gervasi
| Dijous 30 de juny de 2022 |
Publicitat

Quan el cor descobreix el que vol, l’univers hi col·labora

Hem de deixar de viure al marge dels nostres somnis i passar a l’acció, per Anna Rodríguez

Publicitat

El Racó del Veïnat

Anna Rodríguez Camón

La vida és un gran viatge orientat a assolir els nostres somnis, però per conquerir els nostres somnis cal conèixer-nos millor i descobrir quins són els nostres talents i desitjos. Hem de deixar de viure al marge dels nostres somnis i passar a l’acció perquè quan el cor descobreix el que vol, l’univers hi col·labora.

Caldrà cultivar moments de silenci per connectar amb nosaltres mateixos, per escoltar-nos i cultivar la compassió. Les persones capaces de sentir compassió i de tenir comportaments altruistes són més felices.

Publicitat

Trobar el camí de la felicitat vol dir fer visible l’invisible, portar l’inconscient a la part conscient. Aquesta informació de l’inconscient la sabem sense saber que la sabem. Podríem dir que ve de l’interior, de la intuïció o de les coses que se’ns repeteixen al llarg de la vida i que són aprenentatges. Aquest viatge a l’interior ens obliga a viure plenament, sense la nostra màscara, sense el nostre personatge adaptat a cada circumstància, i això és el que ens fa més reals.

Es tracta de desconnectar del món exterior i connectar amb l’interior. Observar tot allò que passa per la nostra ment des de la distància, i així saber quins són aquells pensaments que predominen. Podem recórrer a l’escriptura per trobar quins són aquests pensaments que ens duran a un estat de calma que ens ajudarà a connectar amb el nostre interior.

Publicitat

Per trobar-nos a nosaltres mateixos hem d’establir una comunicació real i fluïda amb el jo interior a fi d’analitzar i comprendre els sentiments, les idees i les sensacions que ens envolten. Reconèixer les nostres emocions, gestionar-les i deixar-les sortir. Què és el que sentim? Què ens permetem sentir i què no ens permetem sentir?

I la darrera cosa important és viure el present. Quan vivim tots els instants del present estem en contacte amb els fenòmens meravellosos, renovadors i sans de la vida, la qual cosa ens permet curar les nostres ferides i tornar-nos cada dia més espontanis i saludables, deixant de sentir melancolia pel passat i anhel i desig pel futur perquè estem en l’aquí i l’ara.

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.