Nens i nenes del Casal Infantil de la Casa Sagnier
Ingredients:
– Galetes (tipus Maria)
– Crema de formatge per untar
– Xocolata de cobertura negra
– Fideuets de colors
– Pals llargs de punxonets
Comenceu trencant i aixafant les galetes dins un bol (amb les mans) fins que quedin en pols. Després afegiu una cullerada de crema de formatge per untar dins el bol on tenim les galetes triturades i ho barregeu tot bé fins que quedi una massa compacta i homogènia. Si cal, afegiu-hi més crema de formatge.
Amb les mans, agafeu una mica de massa i feu boles ben rodones de la mida d’una pilota de ping-pong. Després, punxeu un pal de punxonet a cada bola i les reserveu en una safata que posareu al congelador durant 30 – 45 minuts (perquè s’endureixin). Mentrestant desfeu la xocolata de cobertura i la deixeu refredar una mica a temperatura ambient per no cremar-vos.
Quan les boles estiguin dures, les traieu del congelador i les banyeu, una a una, a la xocolata de manera que quedin totalment recobertes. Haureu de deixar caure la xocolata que sobra, fent voltes i donant algun copet al pal de punxonet Després només us queda posar els fideuets de colors per sobre.
Per presentar el vostre fabulós plat, punxeu els ‘pop cakes’ en alguna safata (per exemple, tipus porexpan) perquè quedin drets i ho torneu a guardar uns minuts al congelador perquè quedin ben cruixents.