27.7 C
Sant Gervasi
| Dissabte 13 d'agost de 2022 |
Publicitat

Sarrià-Sant Gervasi perd el menjador social de la Fundació Futur

El menjador s'ubicava a les instal·lacions del centre Assís i servia un centenar d'àpats al dia

Publicitat

Societat

Carme Rocamora, Sergi Alemany

La Fundació Futur tanca des d’avui tres dels 18 menjadors socials que tenia a la ciutat de Barcelona i que oferien un servei diari a unes 300 persones. Els menjadors afectats són els dels districtes de Sarrià-Sant Gervasi, l’Eixample i Ciutat Vella. Aquest mes de juliol l’empresa ha presentat un Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) als seus treballadors, que es queixen que en cap moment del període de negociacions la Fundació Futur ha acreditat pèrdues econòmiques per acreditar els acomiadaments.

En funcionament des del 2013

Aquest menjador social al districte de Sarrià-Sant Gervasi va ser dels últims de la Fundació Futur en obrir-se, l’any 2013, i fins aquest dimecres 31 de juliol servia 100 àpats diaris. Fruit d’un acord amb el centre Assís d’acollida per a personse sense llar, s’ubicava a les seves instal·lacions.

Redirigir els usuaris a altres districtes

Publicitat

L’Ajuntament de Barcelona assegura que els usuaris afectats tindran garantida l’alimentació perquè seran recolocats en altres menjadors socials de la ciutat, alhora que lamenta que no s’hagi pogut buscar una empresa substituta pels districtes afectats per la poca antelació amb què s’ha conegut la notícia del tancament per part de l’empresa.

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.