11 C
Sant Gervasi
| Dilluns 28 de novembre de 2022 |
Publicitat

S’inaugura el supermercat reformat de Plusfresc de la Via Augusta

Les causes que defineixen Plusfresc són el suport al producte local, a l'alimentació saludable, la sostenibilitat i la solidaritat

Publicitat

Societat

El Jardí

Va ser el primer supermercat que va obrir Plusfresc a Barcelona. Era el 2014 i Francisco González, director general de la companyia, ho recorda d’aquesta manera: “Vam inaugurar aquest supermercat amb l’objectiu d’apropar-nos a un territori molt estratègic per a la nostra companyia i de posar a l’abast dels barcelonins i barcelonines el nostre model de negoci, centrat en el client i en un producte fresc i de proximitat com a sinònims de qualitat“. Albert Batlle, regidor del districte de Sarrià – Sant Gervasi, i Carmel Mòdol, secretari d’Alimentació de la Generalitat de Catalunya acompanyaven a González en la inauguració de la botiga.

Publicitat

Els qui recordin el súper de Via Augusta, de 1.200 m² de superfície de venda, ara el trobaran molt diferent: s’ha renovat la imatge que és més diàfana, i incorpora nous serveis i productes. Els nous serveis són de caràcter tecnològic i informàtic: aviat es podrà fer la compra acompanyat del mòbil, escanejant els productes i fent al pagament informàticament, mitjançant el servei Plus Jet, cosa que permet fer una compra àgil i ràpida. O fer-ho pel servei de compra en línia Clica&recull des de casa i després passar a recollir-ho a la botiga.

Productes frescos i de proximitat de Plusfresc
Productes frescos i de proximitat. ©Plusfresc
Publicitat

El punt fort de Plusfresc són els seus productes que es diferencien per assortiment de qualitat, de proximitat i per la varietat. Molts són producte de les comarques de Lleida i el 85% d’aquests productes porten la marca del fabricant. La companyia sempre ha procurat cuidar molt els seus proveïdors i productors locals, establint-hi relacions de confiança i oferint preus justos. Això els permet oferir productes saludables, frescos, de la terra i de temporada. I també sostenibles, amb iniciatives dirigides a la protecció del medi ambient, i seguir una política de solidaritat amb accions que volen millorar l’entorn més pròxim.

Entre les novetats de la botiga de la Via Augusta s’ha de destacar la secció de peixateria, amb peix i marisc provinent sobretot dels ports de Tarragona, Cambrils i la Ràpita per assegurar que són ben frescos o, fins i tot, vius com es pot veure a l’aquàrium. També s’ofereix un servei de forn perquè els clients puguin endur-se el peix a casa llest per menjar.

El celler i la pantalla amb informació dels seus productes. Plusfresc
El celler i la pantalla amb informació dels seus productes. ©Plusfresc

Una altra novetat destacada és el celler, amb una gran varietat de vins, sobretot els provinents de les comarques lleidatanes, amb DO com Costers del Segre. Per no perdre’s entre les botelles, es pot consultar una pantalla que dona informació detallada de cada botella i on trobar-la dins del celler. Altres novetats són el Racó del Pernil, la Cremeria amb una àmplia varietat de formatges, l’espai Gourmet o el Granel Ecològic amb fruits secs, llavors i tota mena de grans que el client es pot servis ell mateix segons la quantitat que desitgi.

Plusfresc va néixer l’any 1929 com a SUPSA “Supermercats Pujol”. El seu territori és Lleida, on són líder amb el 21,6% de les vendes en supermercats, i allà és ho té la major part de les seves botigues que, actualment, són 85. D’aquestes, sis són a Barcelona i la de la Via Augusta és una de les 10 més grans en superfície de venda. L’empresa té el projecte d’obrir cada any tres noves botigues i fer una inversió de 15 milions d’euros en els pròxims tres anys. La seva campanya de comunicació posa èmfasi en “Tu què compres?” que transmet les causes que defineixen Plusfresc: suport al producte local, a l’alimentació saludable, la sostenibilitat i la solidaritat.

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.