Publicitat

Tanca el restaurant del xef Fermí Puig al carrer Balmes

El reconegut cuiner es jubila i amb el seu soci Alfred Romagosa serviran els últims àpats al local de Galvany fins a finals de maig

spot_img

Publicat el 30.4.2024 15:34

Societat

El Jardí

El reconegut xef de cuina Fermí Puig ha anunciat aquest dimarts que es jubila i tancarà el seu restaurant ‘Fermí Puig’, situat al carrer Balmes número 175, entre la Diagonal i la Travessera de Gràcia, al barri de Sant Gervasi-Galvany. Ho ha dit als micròfons de RAC1, on és col·laborador habitual amb una secció de cuina. Al seu costat, el cap de sala del restaurant, Alfred Romagosa, ha explicat que durant el mes de maig se serviran alguns dels grans plats estrella del xef, “des del parmentier de llamàntol al cabrit enfangat”.

Publicitat

Puig, format amb els millors professionals de tot el món, ha treballat en restaurants de renom com El Bulli, on va recomanar a Ferran Adrià, el Drolma, a l’Hotel Majestic, o el Petit Comitè, que després va passar a mans de Nandu Jubany i ara de Carles Gaig. El local del carrer Balmes l’havia decorat com una espècie de museu del Barça, pel seu fanatisme pel club blaugrana.

Publicitat
https://www.instagram.com/p/CbaWzhiozoI

El restaurant Fermí Puig al carrer Balmes va obrir el juny del 2013, ara fa onze anys. Precisament, Puig va començar la seva etapa com a cuiner al mateix barri de Galvany, en aquest cas al restaurant de la cuinera Montse Guillén al carrer Marià Cubí.

[adrotate banner="28"]

Notícies relacionades

Elisabeth Bosch: “Defensàvem una universitat pública, catalana, científica i democràtica amb assemblees, vagues i manifestos”

Entrevista a una doctora en Química que va viure els reclams del moviment estudiantil en ple franquisme

La Copa Sarrià debuta amb èxit i es consolida com a nova festa del futbol amateur 

El cap de setmana del 6 i 7 de setembre ha reunit més de 2.000 persones que han volgut viure el primer esdeveniment sarrianenc marcat per la convivència, l'emoció esportiva i l'esperit de barri

Joaquim Campanyà: “Volem convertir el Teatre de Sarrià en un referent cultural de Barcelona”

Qualitat, continuïtat i innovació: el Teatre de Sarrià obre la seva temporada amb ambició

Microcredencials: formacions curtes, oficials i a mida del mercat laboral

El Govern català impulsa programes universitaris àgils i flexibles per adquirir competències específiques i obrir-se a noves oportunitats professionals
spot_img

Elisabeth Bosch: “Defensàvem una universitat pública, catalana, científica i democràtica amb assemblees, vagues i manifestos”

Entrevista a una doctora en Química que va viure els reclams del moviment estudiantil en ple franquisme

La Copa Sarrià debuta amb èxit i es consolida com a nova festa del futbol amateur 

El cap de setmana del 6 i 7 de setembre ha reunit més de 2.000 persones que han volgut viure el primer esdeveniment sarrianenc marcat per la convivència, l'emoció esportiva i l'esperit de barri

Joaquim Campanyà: “Volem convertir el Teatre de Sarrià en un referent cultural de Barcelona”

Qualitat, continuïtat i innovació: el Teatre de Sarrià obre la seva temporada amb ambició

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

[adrotate banner="15"]