Publicitat

Víctor Gonzalo, millor pastisser de postres de restaurant a Fòrum Gastronòmic

El veí de Les Tres Torres treballa a Àbac després d'haver passat per Masterchef

spot_img

Publicat el 21.11.2019 12:26

Cuina

El Jardí

El veí de Les Tres Torres Víctor Gonzalo ha estat designat com a millor pastisser de postres de restaurant a la final dels V Premis TheBestDessert – Espaisucre, al Fòrum Gastronòmic Barcelona, que se celebra al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona.

Publicitat

Els xefs Jordi Cruz (Àbac ***), Jordi Roca (El Celler de Can Roca ***), Albert Adrià (Tickets *), René Frank (CODA, Berlín), Jordi Butrón i Xano Saguer (Essence by Espaisucre) han format part del jurat que ha triat els guardonats.

Publicitat

Gonzalo, veí de Les Tres Torres de tota la vida, treballa de xef pastisser al restaurant Àbac, també al districte, on hi va arribar a parar després de participar al concurs Masterchef de TVE.

Al seu perfil d’Instagram, Gonzalo ha assegurat que “mai” hauria imaginat guanyar aquest reconeixement.

Víctor Gonzalo rep el premi ©Fòrum Gastronòmic Barcelona
[adrotate banner="28"]

Notícies relacionades

spot_img

Característiques i curiositats del passatge Sant Felip

El conjunt d'habitatges, on la vegetació i la qualitat de l’arquitectura ens permeten gaudir d'un entorn agradable amb molts anys d'història, està protegit com a Patrimoni Arquitectònic Nivell C

Com assolir el benestar per a la gent gran a l’estiu?

Consells per adaptar les rutines a les altes temperatures

El balquer, un ocell que nidifica a totes les zones palustres dels Països Catalans

Està en regressió a causa de la pèrdua del seu hàbitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

[adrotate banner="15"]