Visc a Sant Gervasi de Cassoles?

3

La mirada jove

Assemblea de Joves de Cassoles

Som moltes les joves que vivim a Sant Gervasi. Les joves, però, tenim una particularitat, i és que ens fem grans i arriba el moment en què tenim aquella mania de voler tenir un pis, o si més no un lloc on caure morts. Quan ens arriba aquesta edat la majoria ja hem acabat (o estem a punt d’acabar) els nostres estudis i difícilment hem arribat a tenir cap feina estable més enllà d’estius o alguna feineta esporàdica.

Doncs bé, en aquest context ens posem davant de l’ordinador i busquem pis Sant Gervasi. El resultat és prou previsible, pel que fa a venda, no baixa de 500.000 € i els lloguers costa sang, suor i llàgrimes trobar-ne un per sota de 1.000 €. També és prou previsible, per tant, que donades les condicions la propera cerca que fem a internet sigui pis barat Barcelona. No podem viure al nostre barri.

En un barri com el nostre on a diferència dels barris que ens envolten la vida associativa és més aviat pobra, és una llàstima que el jovent, que pot ajudar enormement a fer-lo viure, estigui sent expulsat sistemàticament a causa dels preus exagerats de l’habitatge. Nosaltres volem viure i fer viure el barri.

Cal trencar aquesta dinàmica que és negativa pel jovent i per barri i que només beneficia les immobiliàries. Per un barri de tothom i per a tothom: preus accessibles i llarga vida al barri!

 

La Vinyeta

Alumnes del taller de còmic del Casal de Joves Casa Sagnier

3 COMENTARIS

  1. Per què em donarà a mi per pensar que “El Jardi” s’assembla cada vegada
    més quant a continguts de publicitat subliminal al diari podemita “El
    periódico”. Si és que sóc d’un malpensat…

    • Hola! Què vols dir? És una columna d’opinió signada pels joves de Cassoles. De la mateixa manera pots trobar columnes dels consellers del PP, de C’s, de Convergència, d’Esquerra. Bé, de tothom menys de Podem.

      • Per què tott la resta altres articles va en la direcció marcada per la líder ? Vingaja, que no es rubriqui com Podemos, no vol dir que no sapiguem llegir entre línies. Ja ho feia Goebbels abans que El Jardi…

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.