25 C
Sant Gervasi
| Divendres 01 de juliol de 2022 |
Publicitat

Academia Marshall, Temporada 2017/2018

Publicitat

Arts i lletres

Associació Musical Granados – Marshall AMGM

Com cada any per aquestes dates, avancem el programa del Cicle de Concerts de l’Associació Musical Granados-Marshall per a la Temporada 2017/2018, a la seva seu del carrer Comte de Salvatierra, 10.

Aquest any s’ha preparat un programa de concerts i conferències d’alt nivell artístic i d’alta qualitat musical, que de ben segur agradarà a tothom.

Publicitat

A l’apartat Piano Solista tindrem la presència d’intèrprets ja consagrats, com Luis Fernando Pérez, Josep Maria Colom i Artur Pizarro.

En Música de Cambra podrem gaudir de dos atractius duets: Oriol Romaní i Elena Lasco (clarinet i piano) amb un innovador programa titulat “De Bach al Jazz”, i el format per la nostra directora artística, Marta Zabaleta, amb Asier Polo (piano i chelo).

Publicitat

Com a novetat aquesta temporada, presentarem un Espectacle Musico-teatral: Pequeña historia para un desamor, a càrrec de Claudia Schneider i Antonio Comas.

A nivell Duets Pianístics tindrem a Pierre Delignies i Alice Burla, dos joves pianistes que visiten Barcelona amb ocasió de la seva presentació al cicle “Primer Palau”. Completen aquest apartat les pianistes Oksana Shymnaska i Ayako Fujiki amb un recital de piano a quatre mans.

Com és habitual en aquest Cicle, comptarem amb les Conferències de Joan Vives, que aquesta temporada presenta dos nous temes: “Debussy, Ravel i amics”  (el dilluns 4 de desembre, a les 20 h) i “Bach, Haendel i amics”.

Programa dels primers concerts:

Dijous 26 d’octubre, a les 20 h
Pierre Delignies i Alice Burla
Concert a dos pianos

Aquest duo de pianistes pretén trencar amb la idea tradicional de dos pianistes iguals o amb similars formes de veure i interpretar la música, que és la diferència entre els dos executants, la font de varietat, riquesa i interacció dels pianos.
La individualitat i la dualitat, enfront de la unitat.
Reserves i informació en [email protected]

Dijous 16 de novembre, a les 20 h
Claudia Schneider i Antoni Comas
Pequeña historia para un desamor, cant, piano i teatre

Dijous 14 de desembre, a les 20 h
Luis Fernando Perez
Recital de piano

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.