Dijous 25, abril 2024
13 C
Sant Gervasi
12.9 C
Sarrià
Publicitat

Academia Marshall, Temporada 2017/2018

Publicat el [wpdts-custom start="post-created" format="j.n.Y G:i"]

Arts i lletres

Associació Musical Granados – Marshall AMGM

Com cada any per aquestes dates, avancem el programa del Cicle de Concerts de l’Associació Musical Granados-Marshall per a la Temporada 2017/2018, a la seva seu del carrer Comte de Salvatierra, 10.

Publicitat

Aquest any s’ha preparat un programa de concerts i conferències d’alt nivell artístic i d’alta qualitat musical, que de ben segur agradarà a tothom.

Publicitat

A l’apartat Piano Solista tindrem la presència d’intèrprets ja consagrats, com Luis Fernando Pérez, Josep Maria Colom i Artur Pizarro.

En Música de Cambra podrem gaudir de dos atractius duets: Oriol Romaní i Elena Lasco (clarinet i piano) amb un innovador programa titulat “De Bach al Jazz”, i el format per la nostra directora artística, Marta Zabaleta, amb Asier Polo (piano i chelo).

Com a novetat aquesta temporada, presentarem un Espectacle Musico-teatral: Pequeña historia para un desamor, a càrrec de Claudia Schneider i Antonio Comas.

A nivell Duets Pianístics tindrem a Pierre Delignies i Alice Burla, dos joves pianistes que visiten Barcelona amb ocasió de la seva presentació al cicle “Primer Palau”. Completen aquest apartat les pianistes Oksana Shymnaska i Ayako Fujiki amb un recital de piano a quatre mans.

Com és habitual en aquest Cicle, comptarem amb les Conferències de Joan Vives, que aquesta temporada presenta dos nous temes: “Debussy, Ravel i amics”  (el dilluns 4 de desembre, a les 20 h) i “Bach, Haendel i amics”.

Programa dels primers concerts:

Dijous 26 d’octubre, a les 20 h
Pierre Delignies i Alice Burla
Concert a dos pianos

Aquest duo de pianistes pretén trencar amb la idea tradicional de dos pianistes iguals o amb similars formes de veure i interpretar la música, que és la diferència entre els dos executants, la font de varietat, riquesa i interacció dels pianos.
La individualitat i la dualitat, enfront de la unitat.
Reserves i informació en academia@granados-marshall.com

Dijous 16 de novembre, a les 20 h
Claudia Schneider i Antoni Comas
Pequeña historia para un desamor, cant, piano i teatre

Dijous 14 de desembre, a les 20 h
Luis Fernando Perez
Recital de piano

Publicitat

Subscriu-t'hi

Dona suport al periodisme cooperatiu i de proximitat



PDF per 35€ l'any
PDF + PAPER per 50 € l'any

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.