23.4 C
Sant Gervasi
| Diumenge 03 de juliol de 2022 |
Publicitat

Ajuda a la Infància Sense Recursos recull el Premi Voluntariat de la Generalitat

Es reconeix a l'associació del Putxet, que acompanya persones amb diversitat funcional, l'adaptació al format virtual amb la pandèmia

Publicitat

Societat

El Jardí

En el marc de l’entrega recent dels XXVIII Premis Voluntariat per part de la Generalitat, Ajuda a la Infància Sense Recursos (AIS) s’ha emportat el primer premi per la iniciativaConnectem els Invisibles’, un programa que inclou diferents projectes virtuals amb l’objectiu d’establir vincles entre persones amb discapacitat, persones grans o usuaris de centres especials d’ocupació i d’educació i les persones voluntàries. L’objectiu d’aquesta associació que treballa des del Putxet és combatre l’aïllament social reforçant els vincles entre persones usuàries i voluntàries.

La situació provocada per la pandèmia va alterar una gran part dels projectes d’AIS, que van quedar aturats. Sense previsió de poder-los reprendre a curt termini i per adaptar-se a aquest nou escenari, van transformar programes, projectes i activitats fins llavors, completament presencials, a un programa basat en la virtualitat, però sense perdre la seva essència.

Publicitat

Ho van fer amb els programes “Contagiant somriures”, elaboració de contes, dibuixos, vídeos i missatges encoratjadors; “Comunitat Virtual” (diferents espais de contacte, coordinats per l’entitat per facilitar que persones voluntàries i usuàries segueixin connectades), i “La Finestra”, un programa audiovisual que s’emet a través de plataformes en directe el segon cap de setmana de cada mes.

Ajuda a la Infància Sense Recursos, que va recollir aquest reconeixement el passat 30 de novembre a mans del president Pere Aragonès i de la Consellera de Drets Socials, Violant Cervera, acaba de celebrar els seus 20 anys de vida com a associació que treballa per acompanyar a persones amb diversitat funcional.

Ajuda a la Infància Sense Recursos celebra 20 anys d’acompanyament a persones amb diversitat funcional

Publicitat

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.