Publicitat

Assís fa una crida a recollir roba d’hivern i mantes per a les persones sense llar

Es pot fer l'entrega, especialment roba d'home, de dilluns a divendres de 9 a 15 h al carrer d'Isaac Albéniz, 14, a Sarrià

Societat

El Jardí

Un any més, amb l’arribada del fred i la problemàtica del sensellarisme sense aturador a la ciutat de Barcelona, el Centre Assís d’acollida per a persones sense llar fa una crida a recollir roba d’hivern, sobretot d’home, que és la que més falta a les seves instal·lacions del carrer Isaac Albéniz, 14, a Sarrià. Abrics, jerseis, texans, xandalls… i també sacs de dormir i mantes seran rebuts amb les mans obertes al centre, especialment ara que les temperatures comencen a baixar a la ciutat.

Publicitat

L’horari per entregar la roba d’hivern al rober d’Assís, que funciona tot l’any, és de 9 a 15 h de dilluns a divendres. El Centre Assís ofereix acollida, acompanyament i assistència social a persones sense llar, des de la cobertura de necessitats bàsiques fins a l’accés a l’habitatge, la inserció laboral i activitats lúdiques i formatives. Té més d’un centre d’acollida per a dones en situació de sensellarisme.

Publicitat

Publicitat

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

No hi ha articles per mostrar