Diumenge 16, juny 2024
23 C
Sant Gervasi
22.9 C
Sarrià
Publicitat

Audiència Pública del districte

Publicat el 1.12.2016 14:00

Notícies de Sant Gervasi

Carme Rocamora (@CarmeCRS)

El passat 28 de novembre es va celebrar l’Audiència Pública del districte a la Casa Sagnier, on hi van assistir unes quaranta persones. La taula va estar presidida pel conseller portaveu Joan Manel del Llano, el regidor president Jordi Martí, el regidor Daniel Mòdol, el conseller Blas Navalón i el secretari Ricard González.

Publicitat

Hi va haver un notable gruix de preguntes per part dels veïns i les associacions del Putxet. Exactament, es va demanar quan hi hauria un projecte de rehabilitació de carrers com Manacor, Marmellà o bé República Argentina, pregunta a la qual el govern va contestar que no hi ha prevista cap rehabilitació tot i que s’aniran fent millores, resposta que va enfadar als veïns ja que consideren que mai hi ha intenció d’invertir al Putxet. Aquests també van demanar un ascensor per a l’estació de metro de Vallcarca, ja que tot i que no pertany al districte, la majoria d’usuaris són del Putxet i el Farró i és una zona on hi ha hospitals i per tant gent gran i també escoles i per tant mares amb nens i cotxets. El govern va contestar que se’ls donarà una resposta per escrit ja que estan fent gestions amb TMB. Els veïns també van demanar que es faci alguna cosa amb els Jardins d’Elvira Farreras perquè estan plens de rates; petició de la qual el govern va contestar que salut pública ja hi està intervenint.

Publicitat
D'esquerra a dreta, el conseller portaveu Joan Manel del Llano, el conseller Blas Navalón, el regidor Daniel Mòdol i el regidor president Jordi Martí. Fotografies de Carme Rocamora
D’esquerra a dreta, el conseller portaveu Joan Manel del Llano, el conseller Blas Navalón, el regidor Daniel Mòdol i el regidor president Jordi Martí. Fotografies de Carme Rocamora

Un altre veí del Farró va demanar més línies i parades de bus de barri, però el govern va respondre que ja s’hi ha treballat augmentant el servei els caps de setmana i festius i mantenint els preus del bitllet i tot i que seguiran treballant per fer-hi millores, augmentar les línies ara mateix no és una prioritat. Sobre la remodelació de Príncep d’Astúries, els veïns van mostrar la seva desaprovació amb el fet que tingui només un carril de pujada que a més a més, hauran de compartir cotxes i autobusos, aspecte que Mòdol també rebutja, tot i que ara mateix no hi ha més informació.

Una altra veïna va parlar dels jardins d’Enric Sagnier, on reclama que hi hagi més sanitat ja que la zona habilitada per gossos no compleix amb les condicions higièniques necessàries i conseqüentment produeix mals olors. Així mateix, va demanar que hi hagi més intervenció policial a les nits perquè s’hi apleguen molts de joves per beure alcohol de manera incívica, fet al qual la policia va respondre que ja intervenen tot el que poden i que al capdavall, no és una solució policial. En la mateixa línia, un veí va demanar exactament el mateix pel soroll i la concentració de joves a Alfons XII. Finalment, es va demanar que els jardins on hi ha el DIR Diagonal siguin realment públics com es va dir que eren, ja que l’empresa els està fent seus.

La sessió va acabar a les vuit de la tarda, una hora després d’haver començat. I molts veïns no en van sortir gens contents.

Publicitat

Subscriu-t'hi

Dona suport al periodisme cooperatiu i de proximitatPDF per 35€ l'any
PDF + PAPER per 50 € l'any

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.