29.2 C
Sant Gervasi
| Dissabte 13 d'agost de 2022 |
Publicitat

Cinc arbres del districte se sumen al Catàleg d’arbres d’interès local de Barcelona

La inclusió en aquest catàleg n’assegura la conservació i que en cap cas es puguin eliminar de la via pública

Publicitat

Societat

El Jardí

El darrer plenari del Consell Municipal de la ciutat ha aprovat per unanimitat la incorporació d’una quarantena d’arbres al Catàleg d’arbres d’interès local de Barcelona: cinc exemplars es troben a Sarrià-Sant Gervasi. Es tracta de la protecció d’arbrat més important dels últims 20 anys a la ciutat, que en total acumula més de 200 exemplars protegits.

De Sarrià-Sant Gervasi s’ha incorporat al catàleg de la ciutat un exemplar de Cedrus deodara situat carrer Bellesguard, 30; un exemplar de Taxus baccata que es troba a l’Escola Pia de Sarrià; un exemplar de Jaracanda mimosifolia plantat a la Via Augusta, 202-226; un exemplar de Ficus Rubiginosa ubicat a la Via Augusta, 202-226, i un exemplar de Erythrina crista-galli que hi ha a la Via Augusta, 202-226.

Publicitat

El Catàleg d’arbres d’interès local conté els exemplars d’arbres, palmeres i arbustos més valuosos que hi ha als carrers i als jardins particulars de Barcelona. La inclusió en aquest catàleg n’assegura la conservació i que en cap cas es puguin eliminar.

Publicitat

L’elecció dels exemplars és a càrrec de la Comissió de Catalogació a petició de tècnics de Parcs i Jardins, ciutadania i entitats. Els elements que es tenen en compte a l’hora d’incloure un arbre dins aquest catàleg són, principalment, la seva raresa, les qualitats estètiques, el valor històric, l’edat i la mida.

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.