21.7 C
Sant Gervasi
| Dijous 07 de juliol de 2022 |
Publicitat

Collserola recuperarà 14 de les seves fonts més emblemàtiques

L’objectiu és recuperar i consolidar les fonts actuals o reproduir-ne l’estat original en els casos en que es disposi de documentació per fer-ho

Publicitat

Natura

El Jardí

L’Ajuntament de Barcelona ha posat en marxa un projecte amb el Consorci del Parc de Collserola, per reformar 19 de les fonts del parc, 14 de les quals es troben ubicades al districte de Sarrià – Sant Gervasi.

L’objectiu és recuperar i consolidar les fonts actuals o reproduir-ne l’estat original en els casos en que es disposi de documentació per fer-ho. La intervenció principal es basarà en netejar els entorns de les fonts i millorar els accessos, eliminant la vegetació llenyosa del camí i dels entorns. A més, es netejaran a fons les basses.

Publicitat

Les 14 fonts de Sarrià – Sant Gervasi que es reformaran són: font de Can Llevallol, font de l’Espiganosa, font de la Santa Creu, font de Can Castellví, font Joana, font Nova i font Vella, font dels Plàtans, font de Sant Ramón, font de Santa Bàrbara, font dels Verns, font del Canet, font del Passeig de les Aigües 1, font del Passeig de les Aigües 2, font del Passeig de les Aigües 3.

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.