Publicitat

Compota de poma

spot_img

Publicat el 7.10.2018 12:30

Cuina

Marta Castells

Ingredients

Publicitat

• 4 pomes pelades, sense els cors i tallades a quarts
• 1⁄2 tassa d’aigua o de suc de poma
• 1 c.s. de panses
• Pell de llimona
• Crema de civada
• Nous torrades i trossejades
• 1 canonet de canyella
• Sal
• Melassa (opcional)

Publicitat

Elaboració

1. Poseu les pomes en un cassó, juntament amb la 1⁄2 tassa d’aigua o de suc de poma, les panses, la pell de llimona, la canyella i un polsim de sal.

2. Coeu-ho tapat, a foc lent, i amb un difusor durant 30 o 35 minuts o fins que estiguin molt tendres.

3. Retireu el canonet de canyella i la pell de llimona. Aixafeu les pomes amb una cullera.

4. Serviu la compota calenta amb una mica de crema de civada i algunes nous.

Nota: Si voleu que quedi fina, passeu-la pel passapuré o la batedora.

[adrotate banner="28"]

Notícies relacionades

La murtra, un bon substitutiu del llorer a la cuina i una planta per a infusions

La infusió de fulles i baies de la murtra és de gran utilitat per a estovar la tos i, també, per a combatre les infeccions bucals

La ceba, una de les hortalisses més sanes

És una de les hortalisses més antigues d'Occident i serveix per a reduir el colesterol

Llobarro al forn

Un peix senzill i ràpid de fer que sempre proporciona resultats espectaculars

10 petits trucs per guanyar pes i energia

L’objectiu final és afegir nutrients i energia als àpats sense augmentar molt el volum dels plats
spot_img

El PSC fa balanç a Sarrià en l’equador del mandat

Els de Jaume Collboni reivindiquen l’èxit del topall del lloguer i treuen pit de les inversions recentment anunciades pel districte en un acte amb militància i presidit per Maria Eugènia Gay

Els refugis climàtics d’aquest 2025 a Sarrià-Sant Gervasi

Des del 15 de juny fins al 15 de setembre, l'Ajuntament posa a la disposició de la ciutadania diversos espais per fer front a la calor

Abaixa la persiana un dels forns centenaris de Sarrià: “No hem pogut trobar forners per seguir”

"Ens acomiadem amb el cor ple, sabent que hem format part del dia a dia de moltes llars i que hem compartit molt més que forn i llevat: hem compartit vida"

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

[adrotate banner="15"]