Dijous 25, abril 2024
12 C
Sant Gervasi
11.9 C
Sarrià
Publicitat

Llobarro al forn

Un peix senzill i ràpid de fer que sempre proporciona resultats espectaculars

Publicat el [wpdts-custom start="post-created" format="j.n.Y G:i"]

Cuina

Eva Remolina (AMIC)

Cuinar peixos sencers al forn és molt senzill i ràpid, s’utilitzen pocs ingredients i sempre obtenim un resultat espectacular. Encara que el llobarro és un dels millors peixos per a fer al forn, ens quedarà igualment de saborosa aquesta recepta amb altres peixos similars com l’orada, el salmó o la corbina.

Publicitat

Ingredients (per persona):

Publicitat

1 llobarro fresc
2 cebes tallades a tires
2 tomàquets tallats a tires
1 pebrot vermell tallat a tires
1 llimona tallada a rodanxes
Oli d’oliva
Sal i pebre negre
Herbes provençals

Preparació:

Preescalfa el forn a 200 graus 
Renta el llobarro, Salpebra-ho i col·loca-ho en una safata per al forn (opcional, posar-ho sobre un llit de rodanxes de patata).
Fica-li per dins algunes rodanxes de llimona.
Després, tapa-ho amb les cebes, els tomàquets i el pebrot vermell tallat a tires.
Per últim, espolvoreja les herbes provençals per sobre dels vegetals i el peix.
Afegeix una mica d’oli d’oliva i fica la safata al forn durant uns 20 minuts aproximadament, o fins que estigui ben cuit.

Publicitat

Subscriu-t'hi

Dona suport al periodisme cooperatiu i de proximitat



PDF per 35€ l'any
PDF + PAPER per 50 € l'any

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.