25.9 C
Sant Gervasi
| Dijous 19 de maig de 2022 |
Publicitat

Convocats els Premis Punts de Llibre Sant Jordi 2019

Les tres millors creacions artístiques es convertiran en el punt de llibre del districte per difondre la Diada de Sant Jordi 2019

Publicitat

Cultura

El Jardí

El districte de Sarrià – Sant Gervasi convoca, per tercera vegada, els Premis Punts de Llibre Sant Jordi 2019, un concurs on les tres millors creacions artístiques es convertiran en el punt de llibre del districte per difondre la Diada de Sant Jordi 2019.

Els guanyadors també rebran un premi en metàl·lic, per unes obres que s’han de lliurar presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de Sarrià – Sant Gervasi, de l’11 al 21 de març.

Requisits per als participants

  • Podran prendre part en el concurs persones de qualsevol edat.
  • Els guanyadors de concursos anteriors hauran d’esperar fins a una tercera convocatòria a partir de l’any en què van guanyar per a tornar a presentar-se.
  • El tema és lliure però si s’escau pot valorar-se l’associació al districte o la seva història.
  • El format del punt de llibre serà de 5 cm per 20 cm. El suport utilitzat haurà de ser rígid, tipus cartolina o similar. Es dibuixarà a una sola cara, en color o en blanc i negre. El punt portarà al darrere un pseudònim. Només es pot presentar un exemplar per persona.

Terminis i premis

Publicitat

Els tres treballs guanyadors s’editaran i publicaran i rebran un premi en metàl·lic de 300 euros cadascun, i es farà un tiratge de 1.500 exemplars per cada original guanyador. Hi haurà un premi per a la categoria fins a 14 anys i dos premis per a la categoria a partir de 15 anys.

El termini de presentació s’obrirà el dilluns, 11 de març de 2019, i es tancarà el dijous, 29 de març de 2019. El lliurament dels originals es farà presencialment al carrer Anglí, 31 baixos (Oficina d’Atenció al Ciutadà) dilluns, dimarts, dimecres i divendres de 8.30 a 14.30 h, i els dijous de 8.30 a 18.30 h.

Publicitat

El veredicte es farà públic durant el mes d’abril i el lliurament del premis es durà a terme el 23 d’abril. Els punts de llibre seran lliurats al públic per les llibreries i biblioteques del districte, amb motiu de la Diada de Sant Jordi 2019.

Els originals de tots els participants s’exposaran a la Seu del Districte del 22 d’abril al 3 de maig de 2019, i a partir del dia 13 i fins el 24 de maig els punts de llibre no premiats podran ser recollits a l’Oficina d’ Atenció al Ciutadà.

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.