19.7 C
Sant Gervasi
| Dilluns 20 de setembre de 2021 |
Publicitat

Editorial 45

El número 45 se centra en el 25N, segurament el problema social de més abast que tenen les societats actuals arreu del món

Publicitat
Publicitat
Carme Rocamora
Cadascuna de les coses que passen als barris, per petita que sigui, mereix ser explicada

El Jardí

Els colors de la tardor es deixen notar arreu del barri: de sobte, un arbre amb fulles brunes, grogues o vermelles trenquen la monotonia urbana i et situen en un espai ancestral. Tan sols seran uns dies, però val la pena badar una mica pels magnífics parcs i jardins de Sarrià i Sant Gervasi per assaborir, amb tots els sentits, l’ambient tardorenc.

En mig d’aquest esclat de colors, la majoria dels centres culturals del districte dediquen les setmanes vinents una generosa i diversa programació violeta al ‘Dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones’. El reportatge del mes el centrem en aquesta qüestió, segurament el problema social de més abast que tenen les societats actuals arreu del món. El reportatge se centra en la persona i obra d’Ame Soler que planteja la qüestió en una exposició que es pot veure a la Casa Sagnier. Molts d’aquests actes els podeu trobar a l’agenda, tant a la d’aquesta revista com, sobretot, a l’agenda del web, on s’expliquen amb més detalls i amb els enllaços corresponents.

Aquestes darreres setmanes també s’han celebrat les Mostres de Comerç de Sarrià i de Sant Gervasi, unes accions importants per mostrar la vitalitat del comerç de proximitat, especialment viu i actiu en els nuclis històrics o socials del districte. Però, com l’any passat, ens trobem de nou en la polèmica entorn dels llums de Nadal: tot sembla indicar que no tots els eixos comercials del districte podran posar aquest enllumenat tan característic d’aquestes dades. No hi ha el necessari suport de les institucions per compartir les despeses amb els comerços i les associacions de comerciants.

Fes-te subscriptor

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu? Fes-te subscriptor per només 5€ al mes i passa a formar part de la comunitat El Jardí

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.