15.4 C
Sant Gervasi
| Divendres 22 d'octubre de 2021 |
Publicitat

Editorial 54

El curs comença amb el nou plenari del districte i amb les Festes Majors dels barris

Publicitat
Publicitat
Carme Rocamora
Cadascuna de les coses que passen als barris, per petita que sigui, mereix ser explicada

Editorial

El Jardí

Iniciem un nou curs: infants i joves tornen a les escoles, instituts i universitats, acabant de donar la imatge de normalitat als barris. Hi haurà més vida als carrers, també més trànsit de vehicles i les cues habituals a les hores punta.

El nou curs ens porta la renovació del Govern del districte de Sarrià – Sant Gervasi. Podeu conèixer detalls del perfil de cadascun dels consellers en aquestes pàgines, i aprofundir en la personalitat del nou regidor, Albert Batlle, en una entrevista. El curs polític al districte i a la ciutat han començat amb activitats vinculades a la Diada de l’11 de Setembre.

Vam deixar el juliol parlant de festes majors i al setembre en seguim parlant, ja que se celebren les dels Barris de Muntanya i la del Farró. El cap de setmana del 13 al 15 de setembre, hi haurà les principals activitats de les festes de Vallvidrera, la Font del Mont, Mas Guimbau i Can Castellví, i del Farró. Són festes que any rere any es consoliden i algunes, com la del Farró, han fet un creixement espectacular. Fins i tot han permès la creació d’entitats de cultura popular, com la colla de diables FarróFoc, que s’estrenen en un correfoc que s’anuncia vibrant. A començament d’octubre encara hi haurà les Festes del Roser, a Sarrià.

El Jardí comença un curs més amb el propòsit de continuar informant de la vida dels nostres barris. Amb el paper intentem arribar un cop al mes a les vostres llars, però mitjançant el web podeu tenir notícies fresques cada dia a l’ordinador o al mòbil. Som un diari local, de proximitat, que té sentit si ens aneu seguint i participant. Així mateix, us recordem que fent-vos subscriptors ens ajudeu a fer viable el projecte, com ho fan molts comerciants i serveis del barri que ens donen suport amb els seus anuncis. Bon inici de curs!

Fes-te subscriptor

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu? Fes-te subscriptor per només 5€ al mes i passa a formar part de la comunitat El Jardí

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.