17.8 C
Sant Gervasi
| Dimarts 17 de maig de 2022 |
Publicitat

Editorial 63: Escalada cap a la normalitat

En aquests moments de dificultats per a tots, hem d'intentar donar un cop de mà a les botigues i el comerç de proximitat

Publicitat

Editorial

El Jardí

Arribem als darrers dies d’aquesta primavera excepcional que hem gaudit, en aquests temps de confinament, fent passeigs pels parcs i jardins de Sarrià i Sant Gervasi. En alguns d’aquests parcs podem trobar notables herbassars. El temps càlid i plujós ha ajudat que les plantes creixessin més del comú i els equips de manteniment dels parcs amb prou feines l’han pogut tallar, com acostumen a fer. Per les faldes de Collserola, els herbassars són encara més esponerosos. I, evidentment, també hi ha moltes flors: la florida de la ginesta d’enguany és excepcional.

Aquestes primeres setmanes de desescalada del confinament també han permès que el comerç de proximitat comenci a apujar persianes. Encara ho fa tímidament, amb por, ja que hi ha moltes incerteses. Tothom ho tindrà difícil per sortir del pou que ens ha deixat la pandèmia, però amb les botigues i els serveis de proximitat ens hi juguem molt. Són part del nostre paisatge quotidià, en molts casos la gent que els porten són amics i coneguts, són part dels nostres barris. Per tant, en aquests moments de dificultats per a tots, hem d’intentar donar-los un cop de mà. Entre tots plegats, farem més planera la sortida de la crisi.

Publicitat

El diari d’aquest mes recull notícies i comentaris sobre aquests moments tan delicats que estem passant. Hem demanat a associacions de veïns i de comerciants les seves experiències; ens fem ressò dels esforços al districte per defensar les inversions previstes, o donem la paraula a Jaume Clotet que ha estat el gestor de la comunicació del Govern del país en aquests mesos de crisi. També recollim un fotoreportatge sobre les manifestacions que s’han fet als barris, sovint amb mesures insuficients de seguretat. Cal seguir alerta: tot i que s’obren nous horitzons, la covid-19 continua assetjant.

 

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.