18.4 C
Sant Gervasi
| Dimarts 17 de maig de 2022 |
Publicitat

Editorial 65

Caldrà molt de coratge per superar aquestes incerteses per vèncer la por, és un repte que volem compartir amb tots vosaltres

Publicitat

Opinió

El Jardí

Les pluges de setembre van arraconant l’estiu. Les calorades han deixat el jardí devastat i confiem que la pluja faci reviure flors i conreus, i torni la verdor a l’herba. Però cada dia serà més curt, i les obligacions més feixugues. I, a més, tenim el virus assetjant-nos: iniciem el nou curs amb moltes incerteses.

Potser aquestes incerteses sempre hi han estat, amb altres formes, des dels inicis de l’evolució dels homínids. Sempre hem tendit a buscar unes seguretats que han estat més fràgils del que preteníem. La covid-19 ens ha despullat i hem d’encarar un curs diferent, ja que caldrà molt de coratge per superar aquestes incerteses per vèncer la por. El Jardí ha sortit cada mes des de l’inici de la crisi i volem seguir així al llarg del nou curs. És un repte que volem compartir amb tots vosaltres. Sabem que no serà fàcil i ens hem d’anar renovant constantment. També patim canvis interns que caldrà anar superant.

Publicitat

Dins d’aquest procés de renovació, s’han fet canvis a la maqueta i en l’organització del diari: la intenció és potenciar els articles d’actualitat, ja que el primer objectiu és tenir-vos informats de tot el que té rellevància al nostre districte. Una actualitat molt condicionada a la convivència amb la covid-19. Comptem amb la complicitat del comerç i dels serveis dels barris, que segueixen donant-nos suport. A partir d’aquest mes iniciem una col·laboració amb l’Eix Cardenal Vives i Tutó, que agrupa una colla d’iniciatives comercials i de serveis, amb l’objectiu de potenciar aquest espai com a centre comercial dins de Sarrià. Des d’El Jardí donem suport i animem altres espais del districte a emprendre iniciatives similars, que creiem que poden ser estratègiques en aquests temps d’incerteses. Estarem al vostre costat. El coratge i la creativitat han de ser la clau per vèncer la por.

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.