Publicitat

El 2023 comença amb la pacificació de cinc entorns escolars al districte

Les obres s'havien anunciat pel 2022, però els treballs han començat ara i s’allargaran fins a finals de febrer als carrers que envolten aquests centres

Publicitat

Educació

El Jardí

Aquest gener s’han començat a fer les obres per pacificar els entorns escolars de les escoles Orlandai, Canigó, Decroly, The Benjamin Franklin International School i OAK House School, per fer-les més segures. Des de l’Ajuntament de Barcelona la seva pacificació s’havia anunciat per l’any 2022, però els treballs no han començat fins ara i s’allargaran fins a finals de febrer als carrers que envolten aquests centres escolars.

  • Benjamin Franklin International School i OAK House School: del 16 de gener al 24 de febrer, s’actuarà al passatge de Torres i Bages, al carrer de Sant Pere Claver i al carrer de la Santíssima Trinitat del Mont per pacificar els entorns d’aquestes escoles.
  • Escola Orlandai: del 23 de gener al 10 de febrer, s’actuarà al carrer de Domínguez i Miralles i a l’avinguda de Josep Vicenç Foix per pacificar l’entorn d’aquest centre educatiu.
  • Centre Educatiu Canigó i Escola Decroly: del 30 de gener al 28 de febrer, es faran obres al carrer del Vendrell i al carrer del Císter per pacificar els entorns d’aquests centres d’ensenyament.
Publicitat

Amb aquestes actuacions, previstes al programa ‘Protegim les escoles’, es busca reduir l’accidentalitat al voltant dels centres educatius, millorar la qualitat de l’aire i oferir espais de socialització. En els últims dos anys a Sarrià-Sant Gervasi s’han pacificat els entorns de les escoles Poeta Foix, Pia Balmes, Sil, Nostra Senyora de Lurdes i Projecte

La protecció d’entorns escolars a Sarrià-Sant Gervasi, per sota de la mitjana de la ciutat

Publicitat

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

No hi ha articles per mostrar