Dissabte 02, desembre 2023
14.3 C
Sant Gervasi
14.2 C
Sarrià
Publicitat

El Districte presenta una Mesura de Govern de suport al comerç local

Les línies estratègiques s’enfoquen en l’impuls d’accions i projectes que permetin mantenir i fer més competitiu i innovador el model comercial del districte

Publicat el 22.12.2020 6:22

Política

El Jardí

Districte va presentar el passat dijous durant el Consell Plenari una Mesura de Govern de Comerç 2020-2023 que té per objectiu impulsar accions i programes que ajudin a mantenir l’activitat econòmica durant el Nadal i ajudar al teixit associatiu del comerç a Sarrià – Sant Gervasi arran de la pandèmia.

Publicitat

La mesura és una aposta per enfortir el teixit econòmic, amb especial atenció al comerç de proximitat i als sectors innovadors. També es pretén potenciar la indústria creativa i cultural i augmentar la capacitat de creació d’ocupació de qualitat, més sostenible i fonamentada en el talent i la innovació.

Publicitat

S’inclouen mesures i accions amb visió de ciutat i també amb visió territorial que generin noves iniciatives que incorporin la sostenibilitat i la inclusió com a trets innovadors i de futur.

Cinc línies estratègiques i un calendari flexible adaptat a la covid19

La mesura respon a les necessitats d’adaptació i resiliència del teixit comercial de proximitat a la situació actual de crisi i incertesa i s’estructura en cinc línies estratègiques que inclouen un total de 20 accions.

Les línies estratègiques s’enfoquen en l’impuls d’accions i projectes que permetin mantenir i fer més competitiu i innovador el model comercial del districte. Cadascuna d’elles respon a un objectiu concret que es defineix en la implementació de diferents accions i programes:

  • Reactivació del comerç de proximitat davant la crisi econòmica provocada per la Covid-19
  • Reafirmació i preservació del comerç com a element vertebrador de la vida comunitària
  • Professionalització, competitivitat, innovació i transformació digital
  • Inclusió i responsabilitat social
  • Suport a campanya de Nadal

La vigència de la Mesura de Comerç del districte és 2020-2023 i el seguiment i l’avaluació dels projectes es farà de manera continuada segons es vagin executant les diferents accions.  La planificació establerta contempla la situació de pandèmia provocada per la covid19 i per tant el calendari de programació és flexible i dinàmic per ajustar-se en funció de les normatives de seguretat i prevenció vigents en cada moment.

Publicitat

Subscriu-t'hi

Dona suport al periodisme cooperatiu i de proximitatPDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.