25.9 C
Sant Gervasi
| Dijous 19 de maig de 2022 |
Publicitat

El Districte presenta una Mesura de Govern de suport al comerç local

Les línies estratègiques s’enfoquen en l’impuls d’accions i projectes que permetin mantenir i fer més competitiu i innovador el model comercial del districte

Publicitat

Política

El Jardí

Districte va presentar el passat dijous durant el Consell Plenari una Mesura de Govern de Comerç 2020-2023 que té per objectiu impulsar accions i programes que ajudin a mantenir l’activitat econòmica durant el Nadal i ajudar al teixit associatiu del comerç a Sarrià – Sant Gervasi arran de la pandèmia.

La mesura és una aposta per enfortir el teixit econòmic, amb especial atenció al comerç de proximitat i als sectors innovadors. També es pretén potenciar la indústria creativa i cultural i augmentar la capacitat de creació d’ocupació de qualitat, més sostenible i fonamentada en el talent i la innovació.

Publicitat

S’inclouen mesures i accions amb visió de ciutat i també amb visió territorial que generin noves iniciatives que incorporin la sostenibilitat i la inclusió com a trets innovadors i de futur.

Cinc línies estratègiques i un calendari flexible adaptat a la covid19

La mesura respon a les necessitats d’adaptació i resiliència del teixit comercial de proximitat a la situació actual de crisi i incertesa i s’estructura en cinc línies estratègiques que inclouen un total de 20 accions.

Publicitat

Les línies estratègiques s’enfoquen en l’impuls d’accions i projectes que permetin mantenir i fer més competitiu i innovador el model comercial del districte. Cadascuna d’elles respon a un objectiu concret que es defineix en la implementació de diferents accions i programes:

  • Reactivació del comerç de proximitat davant la crisi econòmica provocada per la Covid-19
  • Reafirmació i preservació del comerç com a element vertebrador de la vida comunitària
  • Professionalització, competitivitat, innovació i transformació digital
  • Inclusió i responsabilitat social
  • Suport a campanya de Nadal

La vigència de la Mesura de Comerç del districte és 2020-2023 i el seguiment i l’avaluació dels projectes es farà de manera continuada segons es vagin executant les diferents accions.  La planificació establerta contempla la situació de pandèmia provocada per la covid19 i per tant el calendari de programació és flexible i dinàmic per ajustar-se en funció de les normatives de seguretat i prevenció vigents en cada moment.

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.