Publicitat

El millor restaurant de proximitat de Barcelona és a Sarrià

Barcelona Comerç distingeix Vivanda, al carrer Major de Sarrià, com el millor establiment de restauració de la ciutat

spot_img

Publicat el 5.12.2022 15:15

Societat

El Jardí

Ubicat en els baixos amb jardí d’un edifici de l’antiga vila de Sarrià, el restaurant Vivanda ha estat escollit aquest 2022 com el millor bar restaurant de barri de proximitat a la ciutat, en una gala celebrada pels comerciants la nit del divendres 2 de desembre. Els guardons de la XVIII edició dels Premis Barcelona Comerç han reconegut “l’excel·lència del producte i la cuina” del local, però també la “preservació del patrimoni i tradició gastronòmica”, a través de la innovació i creativitat, i el fet de “no perdre mai la connexió amb el barri”.

Publicitat
Vivanda, al carrer Major de Sarrià 134, és un dels restaurants de la capital catalana reconegut per la Guia Michelin en la categoria ‘Bib Gourmand’ de millor relació qualitat-preu. Ara suma al seu palmarès el Premi Barcelona Comerç al Millor Establiment de Restauració.
El platillo de bolets, una de les propostes del Vivanda

Es tracta d’un restaurant de cuina tradicional catalana elaborada amb productes de mercat i tècniques actuals, que rep cada dia a clients del barri i de tot Barcelona. El restaurant és gestionat per Gabi Calzado que el va inaugurar fa prop de 40 anys i el xef, Jordi Vila, és soci de projecte des de fa més de 20 anys.

Publicitat

La gala dels Premis Barcelona Comerç 2022 va tenir lloc aquest any a l’Hotel Intercontinental de Barcelona, amb la presència de 250 comerciants, autoritats i personalitats vinculades al món del, comerç, la política i la cultura, en un acte presidit per l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau i el Conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, acompanyats del president de Barcelona Comerç, Salva Vendrell.

Guardonats amb els Premis Barcelona Comerç 2022 © Barcelona Comerç

Instaurats l’any 2004 per Barcelona Comerç, els Premis Barcelona Comerç són el màxim reconeixement atorgat per la ciutadania a través d’un jurat integrat per representants de múltiples àmbits de la societat barcelonina que trien els guardonats entre les propostes pròpies i les aportades pels eixos comercials adherits a Barcelona Comerç.

[adrotate banner="28"]

Notícies relacionades

Els 11 restaurants de Sarrià-Sant Gervasi inclosos en la primera Guia de la Restauració de Barcelona

Són el bar El Tomás de Sarrià i deu establiments més, alguns a Galvany, les Tres Torres i el Farró

‘Via Veneto’: l’autobiografia del restaurant de la burgesia catalana en un llibre

Al llarg de gairebé 300 pàgines es recull la història del local icònic de la família Monje al barri de Galvany a Sant Gervasi, a tocar del Turó Parc

L’especulació immobiliària fa tancar el bar Josean de Vallvidrera: “Demà serem menys barri”

El negoci hereu de l'històric Coloma a la plaça del centre abaixa la persiana després d'anys de ser el punt de trobada de moltes generacions veïnals

Jordi Vilà (Va de Cuina) planta cara al ramen amb una versió ‘street food’ de l’escudella

El xef del Vivanda i Premi Nacional de Gastronomia 2021 estrena a la botiga de Major de Sarrià l'escudella en got biodegradable per menjar al carrer
spot_img

Els gínjols: curiositats i usos medicinals

D'on ve l'expressió "més content que un gínjol?"

Afrontar la incapacitació en la vellesa: emocions, acompanyament i recursos de suport

Envellir comporta canvis físics i cognitius, que poden generar sentiments difícils de gestionar. La pèrdua d’autonomia no és només una qüestió pràctica: implica un procés emocional complex que cal acompanyar amb sensibilitat i recursos

Una maleta estratègica, el relat d’Elsa Corominas

"L’estiu va ser extraordinari. La va trucar, van quedar, es van caure bé i van intercanviar maletes, llibres, roba, impressions i històries. Per Nadal van omplir les dues maletes verdes conjuntament per anar a casar-se a Ciutadella"

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

[adrotate banner="15"]