El ple del districte aprova a proposta de Cs acordar una nova ordenança de terrasses per Mandri

0
Treballadors del Bar Mandri. Fotografia de Javier Sardá

Notícies de Sant Gervasi

Carme Rocamora (@CarmeCRS)

Carina Mejías: “les mesures imposades pel govern municipal estan matant l’activitat econòmica del carrer Mandri”

El ple del districte de Sarrià-Sant Gervasi va aprovar ahir una proposició de Cs consistent en acordar amb  els restauradors una nova ordenança de terrases pel carrer Mandri, ateses les seves característiques particulars. ERC i BComú es van abstenir.

La proposta la va presentar el conseller de Cs al districte, Pedro Miret, que va posar en rellevància les característiques particulars del carrer i va mostrar la seva preocupació en què el govern municipal el deixi desatès. També s’ha pronunciat la líder del grup a Barcelona, Carina Mejías, que ha atacat amb contundència el govern municipal: “les mesures imposades pel govern municipal estan matant l’activitat econòmica del carrer Mandri” i ha lamentat que aquestes mesures tot el que fan sigui “enviar més gent a l’atur”. 

Pedro Miret durant el CP d’ahir. Fotografia de Carme Rocamora

La proposició va comptar amb l’aprovació més que aplaudida del PP, del Grup Municipal Demòcrata i del PSC. ERC es va abstenir, atès que els republicans consideren que dos mesos, que és el temps que proposa Cs per donar aquesta ordenança, és un temps massa reduït. També es va abstenir BComú, justificant que si bé és cert que el carrer té particularitats, les ordenances han d’anar d’acord amb les dictaminades per Ciutat, així que es contemplarà, però no es pot garantir que en dos mesos Mandri tingui una ordenança particular.

El problema ve de l’estiu

El passat 27 de juliol, l’Ajuntament va instar la Guàrdia Urbana a retirar una sèrie de taules de les terrasses dels negocis de restauració d’aquest carrer. Una situació que no ha fet més que generar tensió entre els restauradors que únicament sol·liciten arribar a un acord amb el consistori que satisfaci totes les parts. El Partit Popular en l’àmbit municipal també va denunciar aquest fet en el moment què va ocórrer.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.