16.8 C
Sant Gervasi
| Dimecres 27 d'octubre de 2021 |
Publicitat

El plor

Els nois tenen el mateix dret que les noies a plorar quan els vingui de gust

Publicitat
Publicitat
Carme Rocamora
Cadascuna de les coses que passen als barris, per petita que sigui, mereix ser explicada

Gent Gran

M. Àngels Gabernet

Vull parlar-vos del dret que tenim tots a plorar. Una llàgrima és una perla que brolla de l’ànima. I aquesta perla vessada és una tendra petició d’ajuda, comprensió i estima. Per desgràcia, sobretot als nens, se’ls ha forçat a reprimir aquesta manifestació alliberadora. Gràcies a Déu, avui un noi també pot plorar lliurement sense por que, per aquest motiu, ningú l’anomeni “nena”.

Plorar és tan natural com riure. Intentar obligar al nen a què reprimeixi les seves llàgrimes és totalment inhumà. Per això, amics meus, si algú de vosaltres té germans i alguna vegada els veu plorar, procureu consolar-los en comptes de dir sentències com: “tu ets un home i plorar és només coses de nenes”. Sapigueu que els nois també tenen el seu cor, i tenen el mateix dret que les noies a plorar quan els vingui de gust.

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu? Fes-te subscriptor per només 5€ al mes i passa a formar part de la comunitat El Jardí. Entre tots garantirem el futur de la publicació!

Fes-te subscriptor

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu? Fes-te subscriptor per només 5€ al mes i passa a formar part de la comunitat El Jardí

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.