Els Mossos desallotjen de nou la Buenos Aires després d’un intent del veïnat de Vallvidrera de recuperar-la

Segueix el minut a minut de la manifestació a Vallvidrera que ha concentrat a més de 500 persones en la defensa del projecte de la casa

0
Mossos carregant contra manifestants a Vallvidrera © Elena Bulet

Societat

Carme Rocamora

19.05 h La manifestació contrària al desallotjament d’aquest matí de la Casa Buenos Aires ha començat amb centenars de persones que han sortit de la plaça Pep Ventura, on hi ha la parada del Funicular de Vallvidrera.

Manifestació en conta del desallotjament de la Buenos Aires © Elena Bulet

19.10 h Els manifestants, uns 500, han arribat fins a la plaça de Vallvidrera on aquest matí s’ha produït una càrrega policial.

Manifestació en conta del desallotjament de la Buenos Aires © Elena Bulet

19.15 h Els Mossos custodien l’entrada de la Casa Buenos Aires mentre avancen lleugerament la seva posició cap a la plaça de Vallvidrera, on hi ha els manifestants.

Els Mossos davant la Casa Buenos Aires © Elena Bulet

19.25 h Els manifestants comencen a pujar pel carrer Mont d’Orsà en direcció a la Buenos Aires, on hi ha un cordó policial davant de la casa desallotjada aquest matí. Els agents no han deixat de custodiar la finca en tot el dia.

Els manifestants avancen cap a la Casa Buenos Aires @ Elena Bulet

19.35 h Encarats ara mateix manifestants de la Buenos Aires i els Mossos d’Esquadra a pocs metres de la casa desallotjada aquest matí.

Mossos i manifestants cara a cara a les proximitats de la Buenos Aires

19.40 h Els Mossos efectuen les primeres càrregues contra manifestants a l’entorn de la Casa Buenos Aires.

Càrregues dels Mossos contra els manifestants @ Elena Bulet

19.55 h Una part dels manifestants aconsegueixen ocupar de nou la Casa Buenos Aires de Vallvidrera.

El pati de la Buenos Aires, ocupat de nou pels manifestants @ Elena Bulet

20.15 h Agents dels Mossos es mantenen dins la finca de la Casa Buenos Aires i en fan fora a la premsa. Es desconeix si hi podria haver més càrregues policials a l’interior de l’edifici.

21 h. Segons els Mossos no hi ha cap detingut a hores d’ara en relació a la protesta que ha acabat de moment amb una nova ocupació de la Buenos Aires.

Mossos davant la Buenos Aires

21.15 h Centenars de manifestants esperen a la plaça de Vallvidrera a la sortida d’un centenar de persones que hi ha dins la casa i que els Mossos estan retenint al jardí de la finca. 

Centenars de persones a la plaça de Vallvidrera © Elena Bulet

21.35 h Arriben a la plaça les persones que havien aconseguit tornar a ocupar la Casa Buenos Aires i que els Mossos han fet fora. Centenars de manifestants els reben al crit de “La Casa Buenos Aires es queda a Vallvidrera.”

21.45 h La Buenos Aires desconvoca la manifestació d’avui després d’haver intentat tornar a ocupar la casa. Avisen, però, que això no s’ha acabat aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.