Publicitat

“Érem necessàries, ara #SomImprescindibles”, la nova campanya de la Taula del Tercer Sector Social

En pandèmia, més de 800.000 persones han hagut de recórrer a les entitats socials per poder cobrir necessitats bàsiques com l'alimentació

Publicitat

Societat

El Jardí

La Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, que representa 35 federacions i grans organitzacions que aglutinen més de 3.000 entitats socials catalanes, ha llançat la campanya ‘Érem necessàries, ara #SomImprescindibles’, que reivindica el paper essencial de les entitats socials a l’hora de donar resposta a la greu crisi social derivada de la pandèmia.

Publicitat

Des de l’inici de la covid-19, les entitats socials han estat a primera línia de l’emergència i no han deixat d’acompanyar i oferir serveis i suports essencials a persones en situació de vulnerabilitat que, abans del coronavirus, ja vivien de manera precària. En concret, més de 800.000 persones han hagut de recórrer a les entitats socials per poder cobrir necessitats bàsiques, de les quals un 30% mai ho havia fet abans, cosa que demostra la duresa de la crisi.

Publicitat

Les protagonistes de #SomImprescindibles són el conjunt del tercer sector social: les persones que reben suport de les entitats socials, les professionals i les voluntàries. Gràcies al seu compromís i treball, el tercer sector social està aturant el cop, triplicant les ajudes a l’alimentació i duplicant les d’habitatge per afrontar l’emergència social, i s’ha convertit en la xarxa de suport de milers de persones que estan en una situació de màxima vulnerabilitat perquè han perdut la feina i s’han quedat sense ingressos.

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

No hi ha articles per mostrar