Publicitat

Espinacs a la catalana

spot_img

Publicat el 31.1.2017 13:30

Salut i nutrició

Marta Castells

‘Convidat massa atent al plat, altre cop no és convidat’

Publicitat

Ingredients:
– ½ quilo d’espinacs ben nets
– 1 grapat de panses estovades en aigua durant 15 minuts
– 1 grapat de pinyons torrats
– tamari, oli, pebre negre

Publicitat

Preparació:

Poseu els espinacs en una paella grossa i deixeu-los coure a foc viu fins que hagin tret tota l’aigua.

Abaixeu el foc i afegiu-hi unes gotes de tamari i les panses. Continueu remenant-ho.

Finalment, poseu-hi un rajolí d’oli, un polsim de pebre i els pinyons.

Remeneu-ho durant 3 minuts i serviu-ho calent.

[adrotate banner="28"]

Notícies relacionades

Com assolir el benestar per a la gent gran a l’estiu?

Consells per adaptar les rutines a les altes temperatures

L’Alzheimer a través del gènere

Les dones presenten una prevalença més alta de demències, problemes crònics i discapacitats

Lecanemab, nou fàrmac per a l’Alzheimer: expectatives i realitat

Està previst que el medicament estigui disponible en el mercat farmacèutic català en menys de dos anys

La relació entre mobilitat ciclista i salut a les ciutats: menys medicines i menys morts prematures

Els experts Mònica Ubalde (ISGlobal) i Enric Prats (COMB) reflexionen sobre els beneficis de la mobilitat cicilista en la lluita contra el canvi climàtic
spot_img

Torna la cursa inclusiva d’Aspasim: Correm Junts 2025

La jornada se celebrarà el 26 d'octubre i demostrarà, una vegada més, que l'esport pot ser una eina d'inclusió i solidaritat

Nou fre a la Buenos Aires: la justícia torna a frenar l’expropiació i protecció

Després de més de cinc anys de lluita veïnal per preservar l'edifici i obrir-lo a la gent, torna a ser vigent la llicència per construir un hotel de luxe

“Viure l’espai públic”, un recull sobre el pas de la dictadura a la democràcia a Sarrià

Un grup de persones vinculades a Sarrià, i algunes que van viure aquests fets, s’han reunit per recollir informació i documentació; El Jardí en publica el llibre

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí