Publicitat

Espinacs a la catalana

spot_img

Publicat el 31.1.2017 13:30

Salut i nutrició

Marta Castells

‘Convidat massa atent al plat, altre cop no és convidat’

Publicitat

Ingredients:
– ½ quilo d’espinacs ben nets
– 1 grapat de panses estovades en aigua durant 15 minuts
– 1 grapat de pinyons torrats
– tamari, oli, pebre negre

Publicitat

Preparació:

Poseu els espinacs en una paella grossa i deixeu-los coure a foc viu fins que hagin tret tota l’aigua.

Abaixeu el foc i afegiu-hi unes gotes de tamari i les panses. Continueu remenant-ho.

Finalment, poseu-hi un rajolí d’oli, un polsim de pebre i els pinyons.

Remeneu-ho durant 3 minuts i serviu-ho calent.

[adrotate banner="28"]

Notícies relacionades

Com assolir el benestar per a la gent gran a l’estiu?

Consells per adaptar les rutines a les altes temperatures

L’Alzheimer a través del gènere

Les dones presenten una prevalença més alta de demències, problemes crònics i discapacitats

Lecanemab, nou fàrmac per a l’Alzheimer: expectatives i realitat

Està previst que el medicament estigui disponible en el mercat farmacèutic català en menys de dos anys

La relació entre mobilitat ciclista i salut a les ciutats: menys medicines i menys morts prematures

Els experts Mònica Ubalde (ISGlobal) i Enric Prats (COMB) reflexionen sobre els beneficis de la mobilitat cicilista en la lluita contra el canvi climàtic
spot_img

Característiques i curiositats del passatge Sant Felip

El conjunt d'habitatges, on la vegetació i la qualitat de l’arquitectura ens permeten gaudir d'un entorn agradable amb molts anys d'història, està protegit com a Patrimoni Arquitectònic Nivell C

Com assolir el benestar per a la gent gran a l’estiu?

Consells per adaptar les rutines a les altes temperatures

El balquer, un ocell que nidifica a totes les zones palustres dels Països Catalans

Està en regressió a causa de la pèrdua del seu hàbitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

[adrotate banner="15"]