8.8 C
Sant Gervasi
| Dijous 27 de gener de 2022 |
Publicitat

Espirals de l’hort

Publicitat
Publicitat

Cuina

Blai Pérez

Ingredients

• 300 gr d’espirals
• 2 pebrots verds
• 1 pebrot vermell petit
• 2 albergínies petites
• 30 gr de pinyons
• 4 filets d’anxova
• 1 cullerada de tàperes
• 1 all
• Oli d’oliva verge extra
• Sal i pebre negre
• Opcionalment, orenga al gust i una mica de peccorino ratllat

Publicitat

Elaboració

Renteu els pebrots i les albergínies i talleu-ho tot a juliana de la mida de mig dit. Piqueu les anxoves i saltegeu-les amb 2-3 cullerades d’oli d’oliva, juntament amb les verdures a foc suau uns 10 min.

Publicitat

Coeu la pasta calculant que estigui llesta per servir al mateix temps que la verdura, a l’hora torreu els pinyons i reserveu-los, piqueu l’all i sofregiu-ho fins que agafi color.

Un cop cuita la pasta afegiu-la al saltejat de verdures, incorporeu les tàperes, els pinyons, l’all i rectifiqueu de sal i pebre, remeneu-ho a consciència i serviu-ho. Bon profit!

Publicitat
Publicitat

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.