Divendres 22, setembre 2023
18.8 C
Sant Gervasi
18.8 C
Sarrià
Publicitat

Espirals de l’hort

Publicat el 13.10.2018 12:30

Cuina

Blai Pérez

Ingredients

Publicitat

• 300 gr d’espirals
• 2 pebrots verds
• 1 pebrot vermell petit
• 2 albergínies petites
• 30 gr de pinyons
• 4 filets d’anxova
• 1 cullerada de tàperes
• 1 all
• Oli d’oliva verge extra
• Sal i pebre negre
• Opcionalment, orenga al gust i una mica de peccorino ratllat

Publicitat

Elaboració

Renteu els pebrots i les albergínies i talleu-ho tot a juliana de la mida de mig dit. Piqueu les anxoves i saltegeu-les amb 2-3 cullerades d’oli d’oliva, juntament amb les verdures a foc suau uns 10 min.

Coeu la pasta calculant que estigui llesta per servir al mateix temps que la verdura, a l’hora torreu els pinyons i reserveu-los, piqueu l’all i sofregiu-ho fins que agafi color.

Un cop cuita la pasta afegiu-la al saltejat de verdures, incorporeu les tàperes, els pinyons, l’all i rectifiqueu de sal i pebre, remeneu-ho a consciència i serviu-ho. Bon profit!

Publicitat

Subscriu-t'hi

Dona suport al periodisme cooperatiu i de proximitat



PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.