Diumenge 16, juny 2024
23.9 C
Sant Gervasi
23.8 C
Sarrià
Publicitat

Faves a la catalana

Només necessites cinc ingredients i espècies per preparar aquesta versió de faves a la catalana vegana amb miso i seitan

Publicat el 2.5.2019 10:00

Cuina vegana

Marta Castells

Ingredients:

  • 1 tassa de faves tendres sense tavella
  • 2 cebes tendres tallades a quadradets
  • 3 alls tendres tallats fins
  • Mitja tassa de seitan tallat a daus mitjans
  • 1 tassa i mitja d’aigua o brou vegetal
  • Sal, tamari, mugi miso, oli, llorer, farigola, pebre negre, julivert picat fi.

Elaboració:

  1. Enrossiu el seitan en una paella amb unes quantes gotes d’oli i unes quantes gotes de tamari. Reserveu-lo i poseu-lo sobre un paper absorbent.
  2. Sofregiu la ceba en una cassola amb unes quantes gotes d’oli i un polsim de sal fins que estigui tendra.
  3. Afegiu-hi els alls i remeneu-ho 5 minuts.
  4. Afegiu-hi el llorer i la farigola. Coeu-ho tapat i a foc baix durant 7 o 8 minuts o fins que vegeu que tots els ingredients estan ben amalgamats. Si cal, afegiu-hi una mica d’aigua.
  5. Afegiu-hi les faves i la tassa i mitja d’aigua o brou vegetal. Bulliu-ho, abaixeu el foc i coeu-ho a foc lent i tapat uns 40 o 50 minuts o fins que les faves estiguin cuites.
  6. En l’últim moment afegiu-hi el seitan, moleu el pebre i, si cal, afegiu-hi unes quantes gotes de tamari.
  7. Afegiu-hi el miso i serviu-ho decorat amb el julivert.
Publicitat

Subscriu-t'hi

Dona suport al periodisme cooperatiu i de proximitat



PDF per 35€ l'any
PDF + PAPER per 50 € l'any

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.