19.4 C
Sant Gervasi
| Dimarts 22 de setembre de 2020 |

Faves a la catalana

Només necessites cinc ingredients i espècies per preparar aquesta versió de faves a la catalana vegana amb miso i seitan

Cuina vegana

Marta Castells

Ingredients:

  • 1 tassa de faves tendres sense tavella
  • 2 cebes tendres tallades a quadradets
  • 3 alls tendres tallats fins
  • Mitja tassa de seitan tallat a daus mitjans
  • 1 tassa i mitja d’aigua o brou vegetal
  • Sal, tamari, mugi miso, oli, llorer, farigola, pebre negre, julivert picat fi.

Elaboració:

  1. Enrossiu el seitan en una paella amb unes quantes gotes d’oli i unes quantes gotes de tamari. Reserveu-lo i poseu-lo sobre un paper absorbent.
  2. Sofregiu la ceba en una cassola amb unes quantes gotes d’oli i un polsim de sal fins que estigui tendra.
  3. Afegiu-hi els alls i remeneu-ho 5 minuts.
  4. Afegiu-hi el llorer i la farigola. Coeu-ho tapat i a foc baix durant 7 o 8 minuts o fins que vegeu que tots els ingredients estan ben amalgamats. Si cal, afegiu-hi una mica d’aigua.
  5. Afegiu-hi les faves i la tassa i mitja d’aigua o brou vegetal. Bulliu-ho, abaixeu el foc i coeu-ho a foc lent i tapat uns 40 o 50 minuts o fins que les faves estiguin cuites.
  6. En l’últim moment afegiu-hi el seitan, moleu el pebre i, si cal, afegiu-hi unes quantes gotes de tamari.
  7. Afegiu-hi el miso i serviu-ho decorat amb el julivert.
Publicitat
Publicitat

Fes-te subscriptor

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu? Fes-te subscriptor per només 5€ al mes i passa a formar part de la comunitat El Jardí

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.