21.2 C
Sant Gervasi
| Dissabte 02 de juliol de 2022 |
Publicitat

Gairebé tots els enginyers formats a l’EUSS troben feina

L'EUSS supera el percentatge de les persones titulades amb graus universitaris a Catalunya, que és del 82%

Publicitat

Educació

El Jardí

L’Escola Universitària Salesians Sarrià (EUSS) manté el percentatge d’ocupació dels seus enginyers en el mercat laboral fregant el 100% (97%). Així es desprèn de l’Informe d’Inserció Laboral EUSS 2020-2021 elaborat a partir de l’experiència de la promoció del 2014. Els resultats van en sintonia amb l’última enquesta de la Agència de Qualitat de la Generalitat de Catalunya (AQU), que situaven el centre entre els tres primers llocs del rànquing d’escoles d’enginyeria industrial.

Amb un 97% d’ocupació dels enquestats i enquestades, l’EUSS supera el percentatge de les persones titulades amb graus universitaris a Catalunya, que és del 82%.

Publicitat

Segons explica la cap del Servei d’Orientació i Inserció professional de l’EUSS, Sílvia Nacenta, “els últims resultats han estat molt satisfactoris i mantenen el nivell dels informes anteriors malgrat el context pandèmic.”

Es manté una millora dels salaris

D’altra banda, l’evolució de les franges salarials també obté una tendència a l’alça. Mentre les franges més baixes desapareixen, les que van entre els 24.001€ i els 30.000€, i la de més de 40.000€, augmenten significativament el seu pes específic.

Publicitat

L’Informe d’Inserció Laboral EUSS 2020-2021 es fa des del 2008 amb l’objectiu de veure si el perfil de professionals graduats i graduades a l’EUSS es correspon amb la demanda del teixit empresarial.

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.