Dissabte 20, abril 2024
11 C
Sant Gervasi
10.9 C
Sarrià
Publicitat

Garrí rostit

Amb només tres ingredients es pot elaborar aquest plat amb el qual podràs sorprendre en aquestes festes a familiars i amics

Publicat el [wpdts-custom start="post-created" format="j.n.Y G:i"]

Cuina

Eva Remolina (AMIC)

Amb només tres ingredients -garrí, sal i llard de porc- es pot elaborar aquest plat amb el qual podràs sorprendre en aquestes festes a familiars i amics.

Publicitat

Elaboració

El primer que farem serà untar tot el garrí amb el llard de porc. A continuació ho salarem.
Si el garrinet està sencer, cobreix les orelles i la cua amb paper d’alumini per a evitar que es cremin, ja que aquestes parts solen fer-se molt abans que la resta.

Publicitat

Amb el forn ja preescalfat i a uns 180 °C, ficarem el garrí al forn. Si és un forn de vapor, no farà falta res més. Si no ho és, que sol ser l’habitual, el garrí el posarem sobre la reixeta, i a sota d’aquesta, la safata més fonda amb aigua. Sempre cal procurar que hi hagi aigua durant la cocció, per la qual cosa anirem afegint més quantitat si s’evapora. Aquesta aigua ens servirà després com a brou, ja que anirà agafant el greix que vagi caient de la carn.

Rostirem al forn durant una hora i mitja aproximadament, transcorreguda la qual, donarem la volta al garrí i deixarem una mitja hora més, fins que quedi la pell ben cruixent. Podem també, gratinar els últims cinc minuts.

Servirem acompanyat de patates, puré de patates, verdures o arròs blanc.

Publicitat

Subscriu-t'hi

Dona suport al periodisme cooperatiu i de proximitat



PDF per 35€ l'any
PDF + PAPER per 50 € l'any

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí