Idees ecològiques per al teu jardí

És essencial triar plantes autòctones i llavors orgàniques. El millor és agafar esqueixos de la mateixa naturalesa o elegir llavors BIO

0

Natura

AMIC

Els jardins ecològics són respectuosos amb el medi ambient i res tenen a veure amb els convencionals que veiem en tots els parcs, llocs públics o cases. Per a crear un jardí ecològic, és essencial triar plantes autòctones i llavors orgàniques. El millor és agafar esqueixos de la mateixa naturalesa o elegir llavors BIO. Aquesta elecció garanteix que no han estat manipulades amb fertilitzants, pesticides o tractaments artificials.

Cada planta té el seu moment de sembra, però el recomanable per a estalviar aigua és a la tardor, perquè durant l’hivern la planta absorbirà aigua i tindrà temps de créixer i florir per a la pròxima primavera. Si has de comprar la terra, ha de ser ecològica. La millor és la que té fums de cuc que drenen perfectament l’aigua. I els tests si són d’argila natural, donaran al jardí un toc rústic.

Per a eliminar les plagues existeixen en el mercat productes ecològics, però fer pesticides casolans és molt més recomanable. Una opció és empolvorar peles d’ou o cendra en el sòl.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.